Udforsk disse idéer og meget mere!

Wienerbrød & Fastelavnsboller

Wienerbrød & Fastelavnsboller

Stegte ål med stuvede kartofler

Stegte ål med stuvede kartofler

Fødselsdagsboller 24 stk.

Fødselsdagsboller 24 stk.

gammeldags isvaffel med flødebolle, guf og syltetøj

gammeldags isvaffel med flødebolle, guf og syltetøj

Danish beet and leverpostej smørrebrød (liver sausage sandwich on Danish Rye bread with beet)

Danish beet and leverpostej smørrebrød (liver sausage sandwich on Danish Rye bread with beet)

Stjerneskud II 4

Stjerneskud II 4

Brune Kartofler

Brune Kartofler

Rugbrød

Rugbrød

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

Snobrød. 250 g. mel, 1/2 tsk. salt, 1/2 tsk. bagepulver, 1 tsk. margarine og 1 1/2 dl. mælk. Bland det tørre og spæd med mælk lidt efter lidt. Dejen skal være sej. Bages ved at rulle en pølse af lidt dej, sno det rundt om en pind. Når brødet slipper pinden efter ca. 15 - 20 min. er det færdig. Kan fyldes med syltetøj.

dansk biksemad

dansk biksemad

Pinterest
Søg