Udforsk disse idéer og meget mere!

Udforsk beslægtede emner

Prima klemmer, som jeg har farvet med Distress Paint. Den nederste klemme har bagefter fået med et stempel, for at lave en effekt på klemmen. Thickers: Sprinkles med glimmer. Twine. Making tape.  Blonde. Zig Zag træfiguren, er blevet malet med Distress Paint. Lynlås. Halvperler. Har stemplet med diverse stempler. Den grønne farve er Distress Paint,  og det er den sorte også. Bling bling swirl.

Prima klemmer, som jeg har farvet med Distress Paint. Den nederste klemme har bagefter fået med et stempel, for at lave en effekt på klemmen. Thickers: Sprinkles med glimmer. Twine. Making tape. Blonde. Zig Zag træfiguren, er blevet malet med Distress Paint. Lynlås. Halvperler. Har stemplet med diverse stempler. Den grønne farve er Distress Paint, og det er den sorte også. Bling bling swirl.

Mønsterpapir: Echo Park - Everyday. Subway - Thickers.  Bling bling swirl. Små bogstaver. Træ-vimpler og hjerter.  Vimplerne er farvet med Distress Paint, brun og hvid. Lyserøde blomster. Twine.

Mønsterpapir: Echo Park - Everyday. Subway - Thickers. Bling bling swirl. Små bogstaver. Træ-vimpler og hjerter. Vimplerne er farvet med Distress Paint, brun og hvid. Lyserøde blomster. Twine.

Har brugt en masse forskellige rester-papir, som er flosset i kanten eller punchet i kanten. Alle kanterne har fået med Distress Paint.  Har også brugt en masse forskellige stempler til at lave effekter. Har også her brugt Distress Paint - til at stemple med. Sort og rød. Thickers: DIY Roster - hvid, som er blevet farvet med Distress Paint - rød. Har også brugt nogle små træ-stjerner, som også er farvet med Distress Paint. Sort og rød. Har også brugt min clipse-maskine.

Har brugt en masse forskellige rester-papir, som er flosset i kanten eller punchet i kanten. Alle kanterne har fået med Distress Paint. Har også brugt en masse forskellige stempler til at lave effekter. Har også her brugt Distress Paint - til at stemple med. Sort og rød. Thickers: DIY Roster - hvid, som er blevet farvet med Distress Paint - rød. Har også brugt nogle små træ-stjerner, som også er farvet med Distress Paint. Sort og rød. Har også brugt min clipse-maskine.

Billedet er printet ud på karton, som jeg syntes giver en god effekt. Alt papiret er flosset og farvet med Distress Paint.  De små bogstaver og fjer er også farvet med Distress Paint. Forskellige chipboard-figurer. Træfugle. Blomster. Roser. Stickles - frosted lace. Halvperler.

Billedet er printet ud på karton, som jeg syntes giver en god effekt. Alt papiret er flosset og farvet med Distress Paint. De små bogstaver og fjer er også farvet med Distress Paint. Forskellige chipboard-figurer. Træfugle. Blomster. Roser. Stickles - frosted lace. Halvperler.

7 Dots Studio | Flickr - Photo Sharing Louise Nelson

7 Dots Studio | Flickr - Photo Sharing Louise Nelson

Pocket page inserts, thickers: Doll - rød, rockabye - sort, maple - orange og brun.

Pocket page inserts, thickers: Doll - rød, rockabye - sort, maple - orange og brun.

For 7 Dots by loolabelle1961, via Flickr -- using the Balzer Designs "Circle Explosion" stencil

For 7 Dots by loolabelle1961, via Flickr -- using the Balzer Designs "Circle Explosion" stencil

THICKERS: Black Tie - gulf. Hardcover - mat guld. Chipboard pile. Diverse blomster. Making tape. Halv perler. Fjer.  Tim Holtz ord. Stickles - frosted lace.

THICKERS: Black Tie - gulf. Hardcover - mat guld. Chipboard pile. Diverse blomster. Making tape. Halv perler. Fjer. Tim Holtz ord. Stickles - frosted lace.

By ania-maria {ldz}

By ania-maria {ldz}

Pinterest
Søg