Pia Nygaard

Pia Nygaard

Tidligere efternavn: Borchmann
Pia Nygaard
Flere idéer fra Pia
Kids love mud and i know they will love this kitchen inyourbackyard

Kids love mud and i know they will love this kitchen inyourbackyard

~WYLDESKYE~ : Photo

~WYLDESKYE~ : Photo

Spansk tortilla med løg og kartofler

Spansk tortilla med løg og kartofler

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Min bedste opskrift på en skøn broccolisalat med æble, druer og bacon. Perfekt til de fleste hovedretter og oplagt som en del af en buffet.

Kartoffelsalat: Se denne skønne opskrift på kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen. Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing er sel…

Kartoffelsalat: Se denne skønne opskrift på kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing, der er nem at lave og frisk i smagen. Kartoffelsalat med asparges, tomat og sennepsdressing er sel…

Kartoffelgrøntsagstærter

Kartoffelgrøntsagstærter

Wer braucht schon künstliche Aromastoffe, wenn er leckere Limonade einfach selber mixen kann? Unser Vorschlag: Wassermelone, Minze, Zitrone.

Wer braucht schon künstliche Aromastoffe, wenn er leckere Limonade einfach selber mixen kann? Unser Vorschlag: Wassermelone, Minze, Zitrone.

The tangerine is undoubtedly one of the tastiest citric fruits and that’s why many people like it so much. It possesses an exquisite flavor and an amazing aroma that makes it irresistible.

The tangerine is undoubtedly one of the tastiest citric fruits and that’s why many people like it so much. It possesses an exquisite flavor and an amazing aroma that makes it irresistible.

Tornado Potato

Tornado Potato

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.