More ideas from Pia
Römertopfen fyldes med flødekartofler og kalkunbryst med bacon | Noget i ovnen hos Bagenørden

Römertopfen fyldes med flødekartofler og kalkunbryst med bacon | Noget i ovnen hos Bagenørden

Römertopf koteletter i flødesauce med løg, paprika og tomat

Römertopf koteletter i flødesauce med løg, paprika og tomat

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

bagekartoflerne skrælles og rives groft. Porren renses og skæres i fine tern. Alle ingredienserne blandes og hældes i et smurt og ovnfast fad, bages i ovn ved 190 grader C. alm. ovn i ca. 30 min.

Jordbærlikør

Jordbærlikør

Julesnaps med lakridsrod og chili!

Julesnaps med lakridsrod og chili!

Snapseopskrifter – Kryddersnapse

Snapseopskrifter – Kryddersnapse

Jeg elsker alle de muligheder, der er i æbler. Forleden skrev jeg en opskrift på en mislykket æblesirup, der endte som en æblegele, der bliv...

Jeg elsker alle de muligheder, der er i æbler. Forleden skrev jeg en opskrift på en mislykket æblesirup, der endte som en æblegele, der bliv...

September og allerede æblenedfaldsfrugt i haven? Ja da og endnu et godt blæsevejr og der er allerede et nyt bjerg æbler i haven.... What to do? Der skal da bare bages nogle crumbler og æblekager i lange baner skal der! Ja hvor

September og allerede æblenedfaldsfrugt i haven? Ja da og endnu et godt blæsevejr og der er allerede et nyt bjerg æbler i haven.... What to do? Der skal da bare bages nogle crumbler og æblekager i lange baner skal der! Ja hvor

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Skal aftensmaden gå stærkt, eller skal der hurtige snacks i picnickurv eller madkasse så er disse små pizzaer det oplagte valg. Der er helt sikkert nogen af jer der kender det allerede, men de af jer der ikke gør, skal have tippet idag. Pitabrød! Pitabrød er nemlig bunden her, nogle tag....

Skal aftensmaden gå stærkt, eller skal der hurtige snacks i picnickurv eller madkasse så er disse små pizzaer det oplagte valg. Der er helt sikkert nogen af jer der kender det allerede, men de af jer der ikke gør, skal have tippet idag. Pitabrød! Pitabrød er nemlig bunden her, nogle tag....

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en

Kender du de små makronkager vi stornød i 80'erne og 90'erne? Du ved de små knasende, sprøde kager i muffinsforme, med konfekt/-marcipan-agtigmidte? Det er synd, at kagerne er gået i glemmebogen, de skal da findes frem igen :-) Tidligere på sommeren bagte jeg denne skønne variant: makronkager med rabarber - en total succes, hvor rabarberne gav en