En alt for lækker dessert, som ikke kræver meget arbejde!

Toblerone Parfait – One Kitchen – A Thousand Ideas

Har lavet denne til nytår 2012. Kommer til at genbruge 2013... Chokoladekrusedullerne kan laves dagen før.

More in for the easy kind? Add marcipan with wild berries to your icecream and decorate with chocolate lattice design

Måske er det ikke verdens største overraskelse. Men jeg er temmelig fortabt i saltkaramel. Og alle dens søskende. Flydende, blød, chewy, hård, knasende. Ja tak til det hele! Denne karamel er den bløde

Fyldte chokolader med saltkaramel (Maja Vase)

Måske er det ikke verdens største overraskelse. Men jeg er temmelig fortabt i saltkaramel. Og alle dens søskende. Flydende, blød, chewy, hård, knasende. Ja tak til det hele! Denne karamel er den bløde

Nytårsdessert med chokolademousse og hjemmelavet sorbet. Fantastisk nytårsdessert som vil imponere dine gæster! Nytårsdessert med chokolade og frisk sorbet.

Snekugle med chokolademousse og granatæblesorbet

Nytårsdessert med chokolademousse og hjemmelavet sorbet. Fantastisk nytårsdessert som vil imponere dine gæster! Nytårsdessert med chokolade og frisk sorbet.

Passionsfrugtbomber med nøddebund – lækker kombination af det syrlige citron og den søde nøddebund. Jeg synes denne kage er perfekt som en dessert, fordi den er så fin og smager skønt. Derudover er den også frisk og let, så man...

Passionsfrugtbomber med nøddebund – lækker kombination af det syrlige citron og den søde nøddebund. Jeg synes denne kage er perfekt som en dessert, fordi den er så fin og smager skønt. Derudover er den også frisk og let, så man...

Hindbærherligheder som gemmer på en svampet browniebund, hindbærmousse, en overraskelse i midten og en smuk og spejlblank glaze. Smukke og smaddergode!

Hindbærherligheder som gemmer på en svampet browniebund, hindbærmousse, en overraskelse i midten og en smuk og spejlblank glaze. Smukke og smaddergode!

Maja Vases fantastiske chokoladeroulade...Opskrift på chokoladeroulade 10 personer. CHOKOLADECREMEUX: 1/2 blad husblas 120 g mælkechokolade, gerne Jivara 40 % fra Valrhona 2 æggeblommer 15 g sukker 80 ml piskefløde 80 ml sødmælk ROULADEBUND: 3 æg 150 g lyst rørsukker 50 g hvedemel 20 g kakaopulver 1 tsk bagepulver

Chokoladeroulade med blød chokoladecreme

Maja Vases fantastiske chokoladeroulade...Opskrift på chokoladeroulade 10 personer. CHOKOLADECREMEUX: 1/2 blad husblas 120 g mælkechokolade, gerne Jivara 40 % fra Valrhona 2 æggeblommer 15 g sukker 80 ml piskefløde 80 ml sødmælk ROULADEBUND: 3 æg 150 g lyst rørsukker 50 g hvedemel 20 g kakaopulver 1 tsk bagepulver

Lækre små anretninger af hvid chokolademousse på en skøn nøddebund! Opskrift ca. 6 stk Hvid chokolademousse: 125 g hvid chokolade 1,5 blade husblas 3 dl fløde Nøddebund med chokolade: 3 æg 200 g sukker 200 g nødder – jeg bruger...

Lækre små anretninger af hvid chokolademousse på en skøn nøddebund! Opskrift ca. 6 stk Hvid chokolademousse: 125 g hvid chokolade 1,5 blade husblas 3 dl fløde Nøddebund med chokolade: 3 æg 200 g sukker 200 g nødder – jeg bruger...

Weekenden er på trapperne, og jeg synes, at den skal smage af hindbærmousse. Denne her! Forkæl jer selv, familien og vennerne med denne stjernesimple, vanvittigt lækre og ditto farvefine hindbærmousse

Farvefin hindbærmousse med knas (Anne au Chocolat)

Chokolademandelkage med karamelmousse

Chokolademandelkage med karamelmousse - My Place for Cakes

Pannacotta med blåbærsylt

Pannacotta med blåbærsylt

Pinterest
Search