Sjove citater

Collection by Anette Overgaard • Last updated 3 weeks ago

57 
Pins

helen warlow on Twitter

“It’s a vintage Christmas card but I loved the sparkle of it. No in your face Manger or Shepherds etc just peace and quiet. If it wasn’t for the snow you could here a pin drop”

»Køkkenregler« - Stick2me.dk

Køkken-huske-regler - som vi alle kunne lære af i dagligdagen!

Tak for dit venskab

På dansk-humor.dk finder du mange sjove videoer og billeder som du med garanti kan få et god griner af, så kig bare forbi og del dit grin med vennerne.

Toiletregler - hvid

Livet - Mød den - wallstickers

Wallsticker omkring livet Wallstickers tekst med: Livet er en udfordring - mød den. Livet er en drøm - realiser den. Livet er en leg - leg den. Livet er en kærlighed - nyd den. Denne skønne wallsticker er med en tekst om livet. Hos Sohuwallsticker.dk har vi designet og fremstillet et stort udvalg af wallstickers med tekster om livet. Denne tekst har en fantastisk budskab om netop livet om de udfordringer man møder, om ens drømme og ikke mindst om kærligheden. Designet på wallstickeren er…

wallstickers

En 'Pytknap' er efter min mening helt uundværligt. Den er god til både børn og voksne, når en diskussion skal afsluttes uden at man bliver uvenner.Wallstickeren fås i to størrelser. Small måler ca. 25 x 21 cm Large måler ca. 40 x 33,5 cmØnsker du en anden størrelse, så skriv en mail og få et tilbud på en unik wallsticker - alt kan lade sig gøre.