Opskrifter

Collection by Peter Nielsen

19 
Pins

Thai salat med oksekød og peanutdressing - Opskrift på asiatisk salat

·
11 reviews
·
40 minutes
·

Thai salat med oksekød og peanutbutterdressing er en af favoritterne, når jeg har lyst til et let og friskt måltid. Salaten laves med nudler og sprøde grøntsager, der toppes med lynstegt oksekød og en cremet peanutbutterdressing. Måltiden er super tjept at bikse sammen, men resultatet bliver den smukkeste, sprudlende farve- og smagseksplosion.

Den bedste chili con carne | Mummum.dk

·
35 reviews
·
3.5 hours
·

Den bedste opskrift på en smagfuld og nem chili con carne. Den er med grøntsager og chokolade, præcis som en rigtig chili con carne skal være. Det er mexicansk mad, når det er bedst og så er det nem og sund aftensmad.

Mexicansk chorizogryde

Lækker ret til de hurtige! På bare 25 minutter kan aftensmaden stå klar. Prøv bare med denne mexicansk inspireret chorizogryde. Få opskriften her!

Indisk cashew curry med ristet blomkål - Cremet curry med cashewnødder

·
6 reviews
·
60 minutes
·

I denne opskrift skal vi på rejse til Indien, og jeg lover, at det bliver en lækker, lækker rejse med masser af varme krydderier og en ultra cremet, smagfuld curry. Det er en af de mest populære opskrifter på min blog, og jeg forstår godt hvorfor. Se hvordan du laver indisk cashew-curry i videoen over opskriften.

Panang karry med kylling (Panang Gai) | Super lækker thaiopskrift!

Panang karry eller panang curry er min yndlings thai karryret. Den smager bare intet mindre end fantastisk! Her er min version af en lækkker panang karry.

Grilled Chicken Street Tacos

·
80 reviews
·
25 minutes
·

Mouth-watering Mexican grilled chicken layered on corn tortillas with fresh pico de gallo. These are the BEST chicken tacos!

Indisk dahl – Opskrift på indisk vegetar gryderet | Mummum.dk

·
23 reviews
·
50 minutes
·

Nem opskrift på indisk dahl, som er let og sund aftensmad. Det er en af de absolut bedste vegetarretter og det er jo egentlig en indisk gryderet, da den består af røde linser, løg, hvidløg og gulerødder blandt andet. Vi plejer at servere den sammen med ris, men man kan også sagtens spise den som den er, evt. med en klat kold creme fraiche og lidt saltede nødder på toppen.

Mexicansk suppe med kylling og cheddar - opskrift på stærk kyllingesuppe

Mexicansk suppe med kylling er en lækker Low Carb/Keto-venlig suppe med alle de gode smage fra Mexico. Det er vist ingen hemmelighed at jeg bliver lidt blød i knæene ved de smage. Der er bare et eller andet i kombinationen af spidskommen, lime, chili, ja, I love it! Mexicansk suppe med smæk på smagen Denne opskrift på mexicansk suppe byder på det hele. Den er krydret og lidt stærk men ikke stærkere end at familiens mest sarte smagsløg godt kunne spise den (med godt med cremefraiche). På en…

Indisk karrygryde med sweet potatoes - en vegetarisk favorit

Vindaloo - opskrift på den lækre krydrede indiske simreret

Vindaloo er en skøn, krydret indisk ret, som virkelig kan give varmen. Oftest er vindaloo lavet med svinekød men dybest set kan du lave den med alle slags kød eller kylling. Vindaloo med kylling eller lam Kylling vindaloo er populært også. Jeg har lavet den med lam, for vi er ikke så gode til at spise lam herhjemme. Tern af okse eller kylling kunne dog også gå superfint og er nok lidt nemmere at få fingrene i. Som tilbehør til denne dejlige indiske ret er blomkålsris jo helt oplagt for os…

Fyldt græskar med mexicansk kødsovs og smeltet ost

I denne opskrift har jeg fyldt græskar med mexicansk kødsovs à la chili con carne og det smagte bare så godt sammen. Dejlig varmende efterårsmad.

Mexicansk suppe med hakket oksekød

·
8 reviews
·

Super lækker mexicansk suppe, der ikke bare er proppet med smag, men også er både nem og hurtig at bikse sammen. Med lidt creme fraiche, tortillachips og lime til er det intet mindre end et festfyrværkeri af en suppe, der føjer lidt spræl til hverdagsmaden.

Butter chicken - opskrift på indisk butterchicken med tomatpasta ⋆

En skøn, lækker opskrift på indisk butterchicken med tomatpasta med ris, indisk mango salsa salat og friskbagte chapati flatbrød. Få opskriften her.