Balsamic Parmesan Roasted Asparagus and Tomatoes

Balsamic Parmesan Roasted Asparagus and Tomatoes

Up next is another asparagus dish and this time it& roasted asparagus and tomatoes covered in melted parmesan cheese and drizzled with a balsamic reduction. Roasting the asparagus really brings out i

Garlic and Parsley Butter Shrimp

Garlic and Parsley Butter Shrimp

EASY Spanish Shrimp Tapas recipe. So much Spanish flavor packed into one little dish.

Spanish Shrimp

Quick and easy recipe for Spanish Shrimp, or Gambas al Ajillo. Shrimp fried with garlic oil and spices- so much flavor for so little effort!

Frisklavet. Det er bedst at røre tartaren lige inden den skal spises - optimalt ved bordet. Hvis den opbevars for længe i køleskabet, risikerer man, at kødet misfarves på grund af iltning. Foto: Flemming Lyng

Klassisk rørt tatar

Frisklavet. Det er bedst at røre tartaren lige inden den skal spises - optimalt ved bordet. Hvis den opbevars for længe i køleskabet, risikerer man, at kødet misfarves på grund af iltning. Foto: Flemming Lyng

Citronmarineret laks med løg og basilikum - Hjerteforeningen

Citronmarineret laks med løg og basilikum

Citronmarineret laks med løg og basilikum - Hjerteforeningen

Jeg er draget mod varmere himmelstrøg, så derfor er der lidt stille her på bloggen i disse dage. Den sidste tid på barsel bliver nydt i stor stil på Maldiverne sammen med min lille familie. Det er rart at kunne trække stikket - i ordets bogstaveligste forstand -, inden hverdagen atter banker på. Dog skal du ikke

Jeg er draget mod varmere himmelstrøg, så derfor er der lidt stille her på bloggen i disse dage. Den sidste tid på barsel bliver nydt i stor stil på Maldiverne sammen med min lille familie. Det er rart at kunne trække stikket - i ordets bogstaveligste forstand -, inden hverdagen atter banker på. Dog skal du ikke

Den bestod af smørdampede hvide asparges med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

Den bestod af smørdampede hvide asparges med lun kapersvinaigrette, pocheret æg og purløg på toppen. De hvide asparges var helt perfekt dampet. Som udpræget kødspiser, må jeg ærligt indrømme, at jeg indtil nu overhovedet ikke havde savnet kød eller fisk.

Krydstogt i det vestlige Middelhav, 7 nætter | Spies & Costa Cruises, Costa Diadema - (Rom, La Spezia, Savona, Marseille, Barcelona og Rom)

Krydstogt i det vestlige Middelhav, 7 nætter | Spies & Costa Cruises, Costa Diadema - (Rom, La Spezia, Savona, Marseille, Barcelona og Rom)

Pinterest
Search