Jeg får nogle veninder til brunch idag, og i den forbindelse har jeg bagt de her madmuffins med squash og kylling. De smager virkelig lækkert og så er de jo spækket med proteiner. Win win :) Madmuffins er generelt bare ret geniale! De er super sunde, nemme at lave og s&arin....

Jeg får nogle veninder til brunch idag, og i den forbindelse har jeg bagt de her madmuffins med squash og kylling. De smager virkelig lækkert og så er de jo spækket med proteiner. Win win :) Madmuffins er generelt bare ret geniale! De er super sunde, nemme at lave og s&arin....

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Forårssalat med asparges, spidskål og ærter

Forårssalat med asparges - havde ingen olivenolie, så jeg brugte raps i stedet. Kunne heller ikke skaffe friske ærter, men frosne var nu ikke så ringe endda. Og min honning var agave. :-)

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Kartoffelgratin med bacon og ost

Kartoffelgratin med bacon og ost

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Italiensk farsbrød

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Bønnesalat

Bønnesalat

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Pinterest
Søg