mad

21 pins1 følgere
Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti....

Ku' du li' mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal per bolle? Jeg er vild med dem. Men dé her! De er sattema' også gode, og et endnu større hit i min mave! De kræver en god blender eller en foodprocessor, men så er dejen, som ikke indeholder mel, også lavet på kort tid. Porti....

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Tunmousse med cremefraiche er en sundere måde at spise den populære forret, kontra hvis den er lavet på smør. Få opskriften her.

Normalt er jeg ret glad for flødebagte kartofler med timian eller måske hasselback kartofler, når der skal kræses lidt, men disse her knuste kartofler er altså geniale at servere til alle mulige former for grillet kød – eller ovnstegt kød, hvis ikke lige grillsæsonen er på sit højeste. De er nemme at lave, de kan stort set forberedes i …

Normalt er jeg ret glad for flødebagte kartofler med timian eller måske hasselback kartofler, når der skal kræses lidt, men disse her knuste kartofler er altså geniale at servere til alle mulige former for grillet kød – eller ovnstegt kød, hvis ikke lige grillsæsonen er på sit højeste. De er nemme at lave, de kan stort set forberedes i …

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Hjemmelavede hvidløgsbrød er bare 100 gange bedre end de frosne varianter fra supermarkederne. De kan varieres som man ønsker dem, aftene...

Bønnesalat

Bønnesalat

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Italiensk farsbrød

Super nem opskrift på italiensk inspireret farsbrød med soltørrede tomater og parmaskinke, der giver en fantastisk lækker smag og en sprød og salt overflade.

Jeg får nogle veninder til brunch idag, og i den forbindelse har jeg bagt de her madmuffins med squash og kylling. De smager virkelig lækkert og så er de jo spækket med proteiner. Win win :) Madmuffins er generelt bare ret geniale! De er super sunde, nemme at lave og s&arin....

Jeg får nogle veninder til brunch idag, og i den forbindelse har jeg bagt de her madmuffins med squash og kylling. De smager virkelig lækkert og så er de jo spækket med proteiner. Win win :) Madmuffins er generelt bare ret geniale! De er super sunde, nemme at lave og s&arin....

Kartoffelgratin svøbt i bacon – Grill venner

Kartoffelgratin svøbt i bacon – Grill venner

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....

Jeg laver de her hele tiden, så jeg forstår egentlig ikke hvorfor jeg først har lagt opskriften på bloggen nu, de passer til alt. jeg laver dem tit som tilbehør til kød, eller til salat hvis jeg har meatless day, og hvad der er endnu bedre så smager de også fantastisk i madpakken dagen e....


Flere idéer
Pinterest
Søg