Pernille Lütgendorff Lynge
More ideas from Pernille Lütgendorff
Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Holy Moly de er gode disse raw barer, og så er de dælme også nemme at producere. Til 12 styks (nok til 6 personer) skal du bruge: 100 g mørk chokolade (jeg har både lavet den med en mørk chokolade på 85 % og en 100 % sukkerfri chokolade - begge dele hitter! ) 1 spsk kokosolie 50 ml pean....

Twisted Rye bread with bacon

Twisted Rye bread with bacon

Hækling for begyndere med lette hækleopskrifter del 1

Hækling for begyndere med lette hækleopskrifter del 1

Grydebrød er noget af det nemmeste og lækreste at bage. Denne opskrift på hjemmelavet grydebrød med øl er også med durummel.

Grydebrød er noget af det nemmeste og lækreste at bage. Denne opskrift på hjemmelavet grydebrød med øl er også med durummel.

Indeholder affliate links      Jeg har en kærlighed til vafler. Den stammer helt fra min barndom, hvor jeg tydeligt husker det som verdens hyggeligste stunder, når min mor fandt det gamle vaffeljern frem. Vi havde jernet med ned på spisebordet, og så spiste vi ellers til vi var ved at revn....

Indeholder affliate links Jeg har en kærlighed til vafler. Den stammer helt fra min barndom, hvor jeg tydeligt husker det som verdens hyggeligste stunder, når min mor fandt det gamle vaffeljern frem. Vi havde jernet med ned på spisebordet, og så spiste vi ellers til vi var ved at revn....