Mad

Collection by Pernille Leegaard • Last updated 3 days ago

97 
Pins

Squashrulle med fyld af oksekød og salat - Dagens tallerken

Bag en squashbund og fyld den med krydret, hakket oksekød, ost, salat, agurk og tomat samt hjemmelavet Thousand Island dressing. Så smager det lige som en godt snasket burger, bare i en sundere udgave.

Sprøde salater til julemaden

Pep julemiddagen op en en frisk salat med årstidens sprøde kål, knasende nødder og søde frugter. Her du vores bedste opskrifter på lækre salater til julemaden.

Rabarbermarmelade

Jeg fik en stor stak rabarber fra naboen, og da jeg elsker rabarber, skulle de bruges til noget. Det blev til en velsmagende og nem rabarbermarmelade med æble og vanilje.

Brownie bombe med karamel I Alt det bedste i én kage

Så er der dømt snasket brownie bombe med karamel og chokoladefudge stryger direkte ind i top 3 af alle kager jeg har lavet. Det er en sand bid af himlen.

GRÆSK PEINIRLI – OPSKRIFT PÅ PIZZABÅDE MED OKSEKØD

I var heldigvis ligeså begejstret for min græske Peinirli opskrift, som jeg selv var. Siden da har jeg gået og tænkt på en græsk peinirli udgave med kød. Jeg kan snildt undvære kød og blot spise dem med ost, men manden min vil meget gerne have kød, ligesom flere af jer har efterspurgt, så her kommer en lækker version af peinirli med oksekødsfyld. Kan spises både lun og kold og er perfekt til madpakkerne. Eventuelt skær i mindre strimler til madpakken. Kan i øvrigt sagtens fryses! Opskrift på…

Blomkålspølsehorn

·
168 reviews
·
35 minutes
·

Opskrift på nemme og sunde blomkålspølsehorn med masser af skjulte grøntsager. De mætter godt og er lavet uden hvedemel. Perfekte til madpakken.

Italienske nøddesmåkager - en lækker småkage til julens kaffebord

Disse lækre Italienske Nøddesmåkager smager så skønt og når man først startet på en, får man rigtig svært ved at stoppe igen.

Chokolade talkage opskrift og vejledning

·
3 reviews
·
3 hours
·

Fejre en du holder af med en personlig tal kage. Denne tal kage er skåret i en lækker svampet chokoladekage og pyntet med frisk frugt og forskellig chokolade.

Mormors brunkager - de bedste – Madforlivet.com

Min mormors brunkager har altid stået i min hukommelse som noget af det bedste. Smagen, sprødheden, og bevidstheden om den forestående jul.

Pastasalat med karrydressing og bacon - nem og lækker aftensmad

Pastasalat med karrydressing, majs, ærter og bacon - Her har du opskriften på en rigtig klassisker, som man aldrig bliver træt af.

Vaniljekranse

Vaniljekransen er traditionel dansk småkage som, af de fleste danskere er forbundet med julen. Se Mette Blomsterbergs opskrift her.