Snacks

Collection by Pernille Elstrøm • Last updated 2 weeks ago

22 
Pins
Healthy DessertsRaw Food RecipesTapasComfort FoodBest Appetizers

Sunde snickerskugler

·
102 reviews
·
1 hour
·

Nem opskrift på sunde snickerskugler med peanutbutter og knuste peanuts. Nemme dadelkugler med chokolade, havregryn og peanutbutter.

Sunde karamelcups

·
7 reviews
·
1.5 hours
·

Opskrift på sundere karamelcups. De er perfekte som en nem og sund snack eller dessert. De kræver få ingredienser og er nemme at lave.

Vegan SnacksYummy Snacks

Sunde chokoladetrøfler

·
11 reviews
·
15 minutes
·

Nem og lækker opskrift på sunde chokoladetrøfler, som er lavet på kun 3 ingredienser. De smager så syndige og er perfekte som en sund snack.

Sunde romkugler

·
194 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på verdens bedste sunde dadelkugler med chokolade og havregryn. Nemme dadelkugler med smag af romkugler, som er den bedste sunde snack.

Cooking RecipesTapasBreakfast Recipes

Pizzamuffins | Opskrift på svampede og luftige pizzamuffins

Så er det blevet søndag og dermed tid til at dele en lille opskrift med jer. Disse pizzamuffins er lynhurtigt blevet meget populære herhjemme og jeg har allerede bagt dem en del gange. De er perfekte både i madpakken, til turer ud af huset eller bare en lille mellem snack. Denne gang har jeg en blanding af durum og hvedemel, men man kan sagtens lade dem grovere eller blot med almindelig hvedemel. Resultatet er meget svampet og luftigt. Fyldet udskiftet let og jeg bruger gerne en rest pålæg…

Tapas PartyTapas DinnerVegetarian Recipes

Himmelske Grønne Feta Pakker

De her butterdejspakker smager fantastisk! Fyldt med cremet grønt feta fyld, som bare smager vildt godt! De er lækre både varme og kolde. De er også fryseegnet, så de kan nemt laves lang tid i forvejen. Jeg elsker butterdej, det ved de fleste, som kender…

Quick SnacksYummy SnacksRaw Food RecipesHealthy RecipesVegan Caramel

Sunde dadelkugler - Verdens Bedste Dadelkugler | Mummum.dk

·
194 reviews
·
20 minutes
·

Opskrift på verdens bedste sunde dadelkugler med chokolade og havregryn. Nemme dadelkugler med smag af romkugler, som er den bedste sunde snack. De er nemme at lave og kan opbevares i køleskabet eller fryses ned. De kan holde sig på køl i ca. en uge, hvis de får lov til at holde så længe.

Christmas BakingLove FoodCookie Recipes

Havregrynskugler Med Baileys - Opskrift På De Bedste Havregrynskugler

·
1 review
·
50 minutes
·

Havregrynskugler med Baileys. Intet som hjemmelavede havregrynskugler - specielt ved juletid. Få opskriften her.

1 simpel opskrift på 3 forskellige slags snack mandler

Utroligt simple p-tærter, som forener det søde med det salt og det bløde med det knasende.
Sweet RecipesCake Recipes

P-tærter med skumfiduser

·
11 reviews
·

I disse lækre, hjemmelavede P-tærter med skumfiduser og peanuts forenes det søde og det salte samt det bløde og det knasende. Du kan variere dem ved at bruge hvid chokolade eller mælkechokolade i stedet for den mørke.

Baileys CheesecakeHealthy Breakfast RecipesHigh TeaSweet ToothSnacks

De skønneste hjemmelavet romkugler

Kender du siturationen hvor du har bagt alt for meget kage? Og nu har uanede mængder i fryseren. Resterne er perfekte til de skønneste romkugler.

Hjemmelavet knækbrød fra Hjemmet
Baking RecipesFood CrushLove Food

Hjemmelavet knækbrød

Hjemmelavet knækbrød fra Hjemmet

laksebidder, sprøde brødskiver med røget laks og flødeost

Sprøde stykker brød med flødeost og røget laks. God som nem forret

3 lækre velkomstsnacks! - Qland

3 lækre velkomstsnacks! - Qland

Vil du gerne byde dine gæster velkommen med velkomstsnacks, der er flotte og smager godt, så får du tre bud her. Med sød kartoffel, avocado og marcipankiks.

Nøddeknas - Når du er sulten for sjov - Mad og fritid

Nøddeknas er en skøn skøn snack til når du er sulten for sjov. En snack med cashewnødder, peanuts og mandler i knasende karamel

Små dråber fra himlen! Jeg faldt over denne opskrift for nogle dage siden og tænkte, det må jeg bare prøve. Kender I det, når nogen ligger en opskrift ud og skriver, at det er vildt lækkert. Så prøver man det og tænker: arhhhh så lækkert var det heller ikke. Men de her ER mega lærkre! O....
Christmas GoodiesChristmas CandyBaileysSugar And SpiceTapas

Brændte mandler med Baileys | livingonabudgetdk

Lækre mandler med Bailey på 5 minutter. Se opskriften på baileys mandler her. Så lækre at du bliver nød til at lave flere. Det er heldigvis nemt!