Karin
Flere idéer fra Karin
Bibliotekshjørnet er læsepladse med Wegners Bamsestol med fodhviler og Nana Ditzels lille trissebord. Malerierne er af Poul Winther og Erik Ejersen. Keramik fra Kähler og vase af Bindesbøll

Bibliotekshjørnet er læsepladse med Wegners Bamsestol med fodhviler og Nana Ditzels lille trissebord. Malerierne er af Poul Winther og Erik Ejersen. Keramik fra Kähler og vase af Bindesbøll

ombygning parcelhus

ombygning parcelhus

Scandinavian inspired living room with vaulted ceilings, exposed wooden beams, corner windows, built-in fireplace, dark gray sectional and space for firewood | Janey Butler Interiors

Scandinavian inspired living room with vaulted ceilings, exposed wooden beams, corner windows, built-in fireplace, dark gray sectional and space for firewood | Janey Butler Interiors

exterior 3

exterior 3

EAT architects have used a combination of terrazzo flooring and mute olive wall tiles in this light filled Melbourne home.

EAT architects have used a combination of terrazzo flooring and mute olive wall tiles in this light filled Melbourne home.

A historic manse in upstate New York is for saleOn the Market: A London flat in a former Victorian schoolTour a sleek loft in New York’s Tribeca neighborhoodA historic estate in Norway is on the market

A historic manse in upstate New York is for saleOn the Market: A London flat in a former Victorian schoolTour a sleek loft in New York’s Tribeca neighborhoodA historic estate in Norway is on the market

▌H E R L I G H E D E R: bolig

▌H E R L I G H E D E R: bolig

Stunning and deep, Navy Blue Smoke Watercolor Wall Mural has what it takes to take your interior design to a whole new level of interest and class. This wallpaper mural features navy blue watercolor, gently dabbed over a white background – resulting in a fusion of subtle shadows and clean edges.

Stunning and deep, Navy Blue Smoke Watercolor Wall Mural has what it takes to take your interior design to a whole new level of interest and class. This wallpaper mural features navy blue watercolor, gently dabbed over a white background – resulting in a fusion of subtle shadows and clean edges.

Industrial kitchen extension dining living rooflights with sofa and table

Industrial kitchen extension dining living rooflights with sofa and table

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.

Studio 1 Architects has added a brick extension with a large window to the rear of this Victorian house in London, creating a light-filled seating area clad in white-washed ash slats.