Emma martiny

Collection by Marianne

126 
Pins
Det tog mig virkelig lang tid at komme på Snapchat. Sådan cirka ligeså lang tid, som det tog mig at komme på Instagram og alle andre sociale medier nogensinde. Jeg forstod slet ikke, hvorfor man ikke bare kunne skrive på Facebook og tage billeder på Instagram.. Ét nyt medie, som man skull....

Indisk cashew curry med ristet blomkål - Cremet curry med cashewnødder

En indisk cashew curry med varme krydderier. Retten får en lækker cremet konsistens af cashewnødder, der blendes i sovsen.

Ærtesuppe med bacon og mandelknas - NEM OPSKRIFT

Ærtesuppe med bacon og mandelknas - Nem opskrift af frosne ærter

·
5 reviews
·
25 minutes
·

Denne flotte, grønne ærtesuppe smager fantastisk cremet og lækkert. Jeg topper den med et sprødt knas af bacon og mandler samt smukke spæde ærteskud. Suppen er en billig spise, fordi den består af frosne ærter, men samtidig smager det virkelig luksus-lækkert. Sørg for at smage suppen godt til, ved at tilføje en smule citronsaft og en god sjat fløde til sidst – det gør hele forskellen!

Rødbedevafler med ærtemos og laks - SUND & NEM OPSKRIFT

Rødbedevafler med ærtemos og laks - SUND & NEM OPSKRIFT

·
1 review
·

Vafler behøver ikke være søde – de kan sagtens laves i en salt udgave til hovedret og agere en sprød bund for diverse toppings. Jeg er særligt vil med at lave vafler med mange grøntsager, der nemt kan sniges i dejen og give ekstra smag – og farve, som disse smukt røde rødbedevafler er et fremragende eksempel på.

Quinoasalat med avocado og figner - EMMA MARTINY

Quinoasalat med avocado og figner - EMMA MARTINY

·
1 review
·
25 minutes
·

Den lune quinoasalat med avocado og figner er helt fantastisk! Den er er fyldt med lækker smag fra en sød/syrlig honning-sennep-vinaigrette og får pluspoint på grund af de saftige, stegte kålblade, ristede mandler, smukke figner og cremet avocado.

Verdens bedste chokoladekage - EMMA MARTINY

Verdens bedste chokoladekage uden mel - Svampet og intens

Her er opskriften på verdens bedste chokoladekage uden mel. Den indeholder lækker mørk chokolade og har en fantastisk konsistens.

Sunde romkugler med sorte bønner - EMMA MARTINY

Sunde romkugler med sorte bønner - Sødet med dadler

·
13 reviews
·
2.5 hours
·

Opskriften her på sunde romkugler er ikke helt almindelig. Romkuglerne er nemlig lavet på sorte bønner og sødet med dadler. De er altså en sund lille treat, der kan nydes med den bedste samvittighed.

Wraps med gulerodsfalafler og hvidløgsdressing - EMMA MARTINY

Wraps med gulerodsfalafler - Nemme falafler med gulerødder

Tilsæt revet gulerod til dine falafler for ekstra farve og smag! Falaflerne er nemme at lave, og så kan de tilberedes helt uden friture. Prøv at servere dem i lækre wraps med grøntsager og en skøn hvidløgsdressing.

Tikka masala med kyllingekødboller - EMMA MARTINY

Tikka masala med kyllingekødboller - Nem indisk curry

Jeg elsker indisk mad, og særligt den lækre krydrede nyklassiker “tikka masala” – der vistnok stammer ligeså meget fra Storbritannien som Indien. I stedet for at lave den helt traditionelle udgave med kyllingestykker, har jeg her vendt ristede auberginetern og små krydrede kødboller af kyllingekød i saucen.

Mexitærte med bund af søde kartofler - EMMA MARTINY

Mexi-tærte med kylling og søde kartofler - EMMA MARTINY

·
2 reviews
·
1 hour
·

Denne her mexi-tærte har det hele: En sprød bund af søde kartofler et saftigt, smagsfuldt indre med kylling og chorzio og selvfølgelig godt med ost på toppen! Her er virkelig tale om “comfort food” på højt plan. Vaskeægte “hyggemad”, der er perfekt, når man gerne vil have et mægtigt, lunende måltid, når appetiten er ekstra stor.

Sød kartoffel-fritter med feta-dip - EMMA MARTINY

EMMA MARTINY

Her finder du min opskrift på sød kartoffel-fritter, der er vendt i olivenolie og salt og bagt i ovnen. Servér dem med en cremet feta-dip.

Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh - EMMA MARTINY

Ristede gulerødder med quinoa, dukkah og labneh - EMMA MARTINY

Vegetarisk tallerken med quinoa og ristede gulerødder Ristede gulerødder, quinoa, dukkah, labneh og granatæblekerner – denne tallerken er fyldt med mine favoritter! Gulerødderne vendes i en herlig krydderiblanding og ristes i ovnen, så de bliver søde og let sprøde, og så serveres de med mættende quinoa og syrlige granatæblekerner, knasende dukkah og cremet labneh. Jeg serverer retten med æg, der rulles i dukkah, inden de skæres åbne og den smilende blomme får lov til at løbe ud over retten…

Basis grøntsagsgryde med variationer // Aftensmad til tre dage – Emma Martiny

Basis grøntsagsgryde med variationer - Aftensmad til tre dage

Basis grøntsagsgryde er fuldstændig genial hverdagsmad! Lav en stor portion grøntsagssauce, der kan trylles om til alverdens forskellige retter.

Grøntsagscurry med sorte ris – Emma Martiny

Grøntsagscurry med spinat - Grøn og sund gryderet med linser

Denne grøntsagscurry er fyldt med linser, gode krydderier, cremet kokosmælk, broccoli og godt med spinat. Sundere bliver det ikke!

Kalvemørbrad med brombærsauce - EMMA MARTINY

Kalvemørbrad med brombærsauce - Smuk og lækker gæstemad

·
1 review
·
65 minutes
·

Dette er et rigtigt festmåltid! Sådan et, jeg selv holder af at servere, når jeg får gæster, og der er kød-glade spisere omkring bordet, som skal forkæles med et virkelig godt og nærmest restaurant-agtigt måltid. Vi taler bøffer af kalvemørbrad. Smukke ristede grøntsager. Sprøde rodfrugtchips. Og den smukkeste brombærsauce.

Wok med nudler, squash & tigerrejer - EMMA MARTINY

Wok med tigerrejer, nudler og squash - EMMA MARTINY

·
1 review
·
55 minutes
·

Dette er en skøn wokret, der kan serveres både til hverdag eller som gæstemad. Wokken indeholder masser af grønt, tigerrejer, nudler. Hele herligheden er vendt i en skøn honning-soja-sauce med peanutbutter, der gør retten ufattelig lækker, cremet og perfekt sød/spicy.

Laksefrikadeller med quinoasalat - EMMA MARTINY

Laksefrikadeller med quinoasalat - Saftige laksebøffer

Her får du opskriften på saftige laksefrikadeller med en frisk quinoasalat. Laksedellerne er saftige og smagfulde, og de passer perfekt til salaten, der indeholder avocado, agurk og syltede rødløg. Retten serveres med en cremet feta-dip, der smager SÅ skønt.