Uimodståelig islagkage med en sød bund af marengs og mandler, et lag af lækker flødeis med knasende Daim-stykker og en top af friske jordbær. Denne smukke dessert smager som en bid af himlen.

Daim islagkage

Uimodståelig islagkage med en sød bund af marengs og mandler, et lag af lækker flødeis med knasende Daim-stykker og en top af friske jordbær. Denne smukke dessert smager som en bid af himlen.

Islagkage med lækker nøddemarengsbund

Islagkage med lækker nøddemarengsbund

Flødeostekage

Flødeostekage

Bananis

Bananis

Mandelmælk

Mandelmælk

Nem og lækker is, som smager dejligt og er hurtig at lave.

Nem og lækker is, som smager dejligt og er hurtig at lave.

Fotograf:  Per © Alletiders Kogebog

Fotograf: Per © Alletiders Kogebog

Efter min kusine flere gange nævnte ordene jordbær og flødeskum – kunne jeg ikke lade være med at lave mig denne tærte. Er alene hjemme og hygger mig med de sidste detaljer på min kommende online livsstilsforløb og så kan sådan en lækker kage jo lige sørge for, at jeg også får holdt pause.   …

Efter min kusine flere gange nævnte ordene jordbær og flødeskum – kunne jeg ikke lade være med at lave mig denne tærte. Er alene hjemme og hygger mig med de sidste detaljer på min kommende online livsstilsforløb og så kan sådan en lækker kage jo lige sørge for, at jeg også får holdt pause. …

Bund: <BR> Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved c

Bund: <BR> Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt springform, med bagepapir i bunden. Bages på nederste ovnribbe i ca 45 min ved c

Riv skallen af den ene appelsin og gem det lidt. Pres saften af begge appelsiner og lad sveskestykkerne stå i blød i saften (gerne natten over). <BR> <BR> Æggeblommer, hele æg, sukker og vanillesukk

Riv skallen af den ene appelsin og gem det lidt. Pres saften af begge appelsiner og lad sveskestykkerne stå i blød i saften (gerne natten over). <BR> <BR> Æggeblommer, hele æg, sukker og vanillesukk

Pinterest
Søg