Ole Lundtang
More ideas from Ole
Verdens bedste paprika flødesauce, der laves af hønsefond, paprika og fløde. Super god sovs til schnitzler og koteletter. Og meget andet. Til paprika flødesauce til fire personer skal du bruge: 2 d…

Paprika flødesauce (til schnitzler og koteletter) - opskrift fra Guffeliguf.

Dejlig gæstemiddag til en kold aften; dyreryg med savojkålsruller, kvædekompot og en skøn sauce.

Dejlig gæstemiddag til en kold aften; dyreryg med savojkålsruller, kvædekompot og en skøn sauce.

Stegt dyreryg

Stegt dyreryg

Karbonader med rosmarin og estragon i vindrueflødesovs, samt bulgur og grøn salat | Persilles blog

Karbonader med rosmarin og estragon i vindrueflødesovs, samt bulgur og grøn salat | Persilles blog

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager super godt som tilbehør

Spidskål opskrift: Se hvordan du nemt laver ovnbagt spidskål med skinke, hvor stykker af spidskål omvikles med parmaskinke og bages i ovnen. Ovnbagt spidskål med skinke er nem at lave, og smager super godt som tilbehør

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde ..... Du skal bruge: g...

En lille variation af de kendte hasselback kartofler - her brugte jeg gulerødder - de bliver dejligt søde og bløde ..... Du skal bruge: g...

Mit første forsøg på farseret blomkål, og det blev helt godt :-) Vi var otte til aftensmad, så en lidt stor portion, og der er ikke meget tilbage :-) Vi fik kold kartoffelsalat til.

Mit første forsøg på farseret blomkål, og det blev helt godt :-) Vi var otte til aftensmad, så en lidt stor portion, og der er ikke meget tilbage :-) Vi fik kold kartoffelsalat til.