Florentiner, krokaner, komtessekage. Variationer over et tema. Disse florentinere lægges sammen to og to omkring en lækker smørcreme med appelsinsmag.

Florentiner, krokaner, komtessekage. Variationer over et tema. Disse florentinere lægges sammen to og to omkring en lækker smørcreme med appelsinsmag.

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Kransekage – nok klodens bedste – opskrift

Som første opskrift i det nye år, får du sidste opskrift fra sidste år. På kransekage. For før eller siden bliver det nytår igen, og indimellem kan andre festlige lejligheder støde til. Man ved ald…

Lagkagehusets pebernøddeopskrift

Lagkagehusets pebernøddeopskrift

Lagkagehusets pebernøddeopskrift

Lagkagehusets pebernøddeopskrift

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Dette brød fandt jeg i Magasinet LIV, udviklet af Lone Kjær. Dejen koldhæver natten over i køleskab, så det er utrolig nemt. Du kan og...

Gulerodskage med cream cheese glasur fra Bageglad.dk

Gulerodskage

Søren Ryge's yndlings fedtebrød. Der kom romessens i glasuren og der serveres: Smørbagte fedtebrød med romglasur. Lækre og sprøde!

Søren Ryge's yndlings fedtebrød. Der kom romessens i glasuren og der serveres: Smørbagte fedtebrød med romglasur. Lækre og sprøde!

Skal du bake bare en kake i hele ditt liv, må det bli denne. Ingen over ingen ved siden av ifølge undertegnede.

Skal du bake bare en kake i hele ditt liv, må det bli denne. Ingen over ingen ved siden av ifølge undertegnede.

En kringle fra Hirtshals slog benene væk under kage-connaisseuren Søren Ryge. Få opskriften og fortællingen her.

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt

Opskrift på den mest vidunderlige kringle verden har smagt (Recipe in Danish)

Lækre småkager med havregryn og kokos!

Lækre småkager med havregryn og kokos!

Heaven, Cookie, Mad, Christmas, Natal, Sky, Biscuit, Xmas, Cookies

A genoise sponge base is soaked in Grand Marnier and topped with oodles of custard and candied orange slices. For this recipe you will need a 23cm/9in springform tin, an electric mixer and a 2 litre/3½ pint bowl or a deep 23cm/9in diameter pie dish.

Rosace à l’orange

A genoise sponge base is soaked in Grand Marnier and topped with oodles of custard and candied orange slices. For this recipe you will need a springform tin, an electric mixer and a 2 litre& pint bowl or a deep diameter pie dish.

Pinterest
Search