Sara Marie Offersen

Sara Marie Offersen

Sara Marie Offersen
Flere idéer fra Sara Marie
Amazon.com: Imagine (9781681881676): Erik Johansson: Books

Amazon.com: Imagine (9781681881676): Erik Johansson: Books

This is a gallery-quality giclée art print on 100% cotton rag archival paper, printed with archival inks.

This is a gallery-quality giclée art print on 100% cotton rag archival paper, printed with archival inks.

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella

Rugbrødspanini - Panini med rugbrød, avokado og mozzarella

Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre. Bacontærte er nem aftensmad, og med denne opskrift får du altid en …

Verdens bedste bacontærte med en virkelig god tærtebund, der er saftig og fyldig og på ingen måde tør. Fyldes med bacon og porre. Bacontærte er nem aftensmad, og med denne opskrift får du altid en …

Verdens bedste vafler: Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve! (Recipe in Danish)

Verdens bedste vafler: Disse vafler er i Norge kåret som verdens bedste vafler, så de må være værd at prøve! (Recipe in Danish)

Sunde spinatvafler med laks og avocado – Malene Mandrup

Sunde spinatvafler med laks og avocado – Malene Mandrup

Deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream. Perfect for the holidays!

Deliciously light, fluffy chocolate mousse infused with the sweet flavor of Bailey's Irish Cream. Perfect for the holidays!

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis  Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad.  Fløden piskes til flødeskum.  Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim.  Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!

Mine smagsløg vil næsten ikke tro på, at de her skønne romkugler er sunde. Men det er de altså!