Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Julens bedste småkager – Marcipan-specier!

So sera góðar smákøkur við marsipan! - við mínum ovni er best at hava smákøkurnar inni heldur 10 min.

Uhm, de her småkager smelter bare på tungen. De har en fin smag af citron, som kan intensiveres med citronglasur på toppen. Nemme at bage, men meget sværere både at gemme og glemme

Uhm, de her småkager smelter bare på tungen.

De sidste uger har vi haft stor glæde af denne simple opskrift på bananguf, som er en lækker lille snack. Vi bruger den bl.a. i ungernes madpakker ;0)

De sidste uger har vi haft stor glæde af denne simple opskrift på bananguf, som er en lækker lille snack. Vi bruger den bl.a. i ungernes madpakker ;0)

Lottes nemme: 7 æggehvider piskes stive med 300 gr sukker. Tilsæt evt frugtfarve og pisk mere. Sigt og VEND 50 gr flormelis i de stiftpiskede æggehvider. Bag på bagepapir ved 120 gr varmluft i ca 1,5 time og lad dem stå i den lukkede ovn og køle af (gerne natten over)

Lottes nemme: 7 æggehvider piskes stive med 300 gr sukker. Tilsæt evt frugtfarve og pisk mere. Sigt og VEND 50 gr flormelis i de stiftpiskede æggehvider. Bag på bagepapir ved 120 gr varmluft i ca 1,5 time og lad dem stå i den lukkede ovn og køle af (gerne natten over)

Karamelsnitter - nemme, sprøde og SÅ lækre

Karamelsnitter - nemme, sprøde og SÅ lækre

Pinterest
Search