Pernille Tousgaard

Pernille Tousgaard

Pernille Tousgaard
More ideas from Pernille
Fantastiske gode tapas med carpaccio, som serveres på ristet brød med rucola, parmesan, pinjekerner og en suveræn dressing. En super lækker forret, der med garanti bliver et hit.

Fantastiske gode tapas med carpaccio, som serveres på ristet brød med rucola, parmesan, pinjekerner og en suveræn dressing. En super lækker forret, der med garanti bliver et hit.

Grøn bønnesalat med pesto og mozzarella

Grøn bønnesalat med pesto og mozzarella

JUL: Gør julens godter ekstra uimodståelige og knasende sprøde med masser af nødder og mandler. Alle opskrifterne er lette at gå til, så tag børnene med i køkkenet, og få fyldt dåserne med konfekt til den 24.

JUL: Gør julens godter ekstra uimodståelige og knasende sprøde med masser af nødder og mandler. Alle opskrifterne er lette at gå til, så tag børnene med i køkkenet, og få fyldt dåserne med konfekt til den 24.

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Verdens bedste flødekarameller af kondenseret mælk | NOGET I OVNEN HOS BAGENØRDEN

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene

Opskrift på bagte løg, der giver nogle virkelig lækre og karamelliserede løg. Brug store zittauerløg, der pensles med den lækre bladning. Bagte løg er det perfekte tilbehør til oksefilet, okseculotte og mange andre kødretter, og løgene

miniflødeboller med hindbærskum og cookiebund

miniflødeboller med hindbærskum og cookiebund

Enebærgryde med bagt kartoffelmos En ren klassiker, som efterhånden er blevet til en retro ret - væk gamle minder med denne ret og server den som den er.

Enebærgryde med bagt kartoffelmos En ren klassiker, som efterhånden er blevet til en retro ret - væk gamle minder med denne ret og server den som den er.

Den syltede knoldselleri får sprødhed af nødderne og et aromatisk pift fra nøddeolien og er et godt tilbehør til de lidt tungere efterårsretter.

Den syltede knoldselleri får sprødhed af nødderne og et aromatisk pift fra nøddeolien og er et godt tilbehør til de lidt tungere efterårsretter.