Jeanette Nielsen

Jeanette Nielsen

Jeanette Nielsen
More ideas from Jeanette
Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Jeg ELSKER pandekager og har efterhånden afprøvet en del opskrifter. I øjeblikket er denne min absolutte favorit. Pandekagedejen bliver fo...

Jeg ELSKER pandekager og har efterhånden afprøvet en del opskrifter. I øjeblikket er denne min absolutte favorit. Pandekagedejen bliver fo...

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Syltede rødløg er fantastisk tilbehør til stort set alt, du kan komme i tanke om. Syltningen trækker det søde frem i rødløgene, og så får de tilmed en flot farve.

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …

Broccoli har virkelig aldrig smagt bedre. Ja, man glemmer faktisk helt, at det er broccoli, man spiser. Og så er de også nemme at lave. Mums! Hvem skal spise hapsere sammen med dig? Du skal bruge: Til ca. 15 hapsere 3 skalotteløg 350 g. frossen broccoli eller ca. 5 dl. 1 håndfuld persille 1 æg …