Nanna Hedevang
More ideas from Nanna
Mexicansk rissalat — Sesam, Sesam

Mexicansk rissalat — Sesam, Sesam

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Le, elsk, spis!: Rødkålssalat med (granat)æble, figner og hasselnødder

Le, elsk, spis!: Rødkålssalat med (granat)æble, figner og hasselnødder

Geniale søde spinatboller helt uden mel. Glutenfrie, kornfrie og lowcarb/LCHF. Og helt utroligt velsmagende. Lavet på 30 minutter! Nemmeste opskrift her: Madbanditten.dk

This morning we started our day with something as rare as a breakfast consisting of bread, butter, cheese and jam. Okay, so the bread rolls were green and contained spinach so maybe it wasn’t…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…

De her hvidløgsbrød er de bedste jeg nogensinde har smagt. De er sprøde uden på, fordi osten bliver dejlig gylden og sååå bløde og gode indeni! De kan fryses og tages op når de skal bruges, og deje…