Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de er rare at have i fryseren til nem aftensmad eller til en god overraskelse i madkassen. Opskriften får i her. Jeg har bagt to forskellige slags en med hvedemel og en med halv sigtet rugmel... Til 12 stk skal du brug....

Her i formiddags bagte jeg 60 Pitabrød, det tager virkeligt ikke lang tid og de…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Jeg køber aldrig mere burgerboller af nogen art. De er så simple at lave selv, så det kan slet ikke svare sig at bruge penge på noget, der er fyldt med tilsætningsstoffer. Jeg kiggede i nogle af alle mine kogebøger og fandt frem til en…

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og …

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Læs opskriften på Sesam - Sesam

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in…

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe.

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe.

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og luftige, men også have en

Her er opskrift på dej til verdens bedste pølsehorn, hvor pølsehornene bliver virkelig lette, lækre, luftige og med en god krumme og skorpe. Verdens bedste pølsehorn skal naturligvis være lette og luftige, men også have en

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Bollerne indeholder også honning, solsikkekerner, A38 og havregryn

Sunde gulerodsbrud

Bollerne indeholder også honning, solsikkekerner, A38 og havregryn

Uhm, bløde, duftende og helt igennem lækre. Disse fladbrød tager ingen tid at lave og smager simpelthen så godt. Sådan gør du Bland vand, mælk, gær og sukker i en skål for sig, rør det sammen til gæren er helt opløst, og lad det stå et kvarters tid, indtil overfladen er let skummende. Bland mel, nigellafrø og salt i en anden skål og rør sammen, så saltet blandes godt med melet. Bland olien i væden, og hæld gradvist i melblandingen. Det er nemmest herfra at ælte på en røremaskine, men det ...

- Lækre Fladbrød - soft flatbreads, roadted on a grill pan

Pinterest
Search