Nadia Lyhne
More ideas from Nadia
Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.

Kartofler i ovn. Kog kartoflerne. Mos dem på en bageplade, kom olie over og drys med krydderi. Bag 30 min. På 180 grader. Vend kartoflerne og drys med forårsløg, feta og evt. Bacon. Bag yderligere 20 min.

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af rabarber og revet limeskal. (Recipe in Danish)

Hvis du er vild med mazarinkage, så prøv at lave den med den friske smag af…

{new!} Nutella Cupcakes #ontheblog right NOW! Chocolate fudge cupcakes topped with a creamy dreamy Nutella buttercream frosting! You're going to ❤️ these! Recipe link in profile - #whatjessicabakednext if you give these cupcakes a

{new!} Nutella Cupcakes #ontheblog right NOW! Chocolate fudge cupcakes topped with a creamy dreamy Nutella buttercream frosting! You're going to ❤️ these! Recipe link in profile - #whatjessicabakednext if you give these cupcakes a