Bagværk

20 Pins21 Følgere
Beginner's Focaccia with Pesto recipe - easy enough for the novice bread baker!

Easy Focaccia with Pesto

Beginner's Focaccia with Pesto recipe - easy enough for the novice bread baker!

Broccoli Cheddar Quinoa Bites

Broccoli Cheddar Quinoa Bites

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

Opskrift på sunde vafler med kun 3 ingredienser

Seriøst de her vafler er næsten alt jeg har spist de sidste par dage! De er sindsyge! De er lavet på havregryn, æg og mælk, så det svare til at du tilsætter æg i din havregrød og putter det i et vaffeljern + de er helt vildt gode. Man ka....

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

De her pull apart brød er simpelthen så skønne, og vækker lykke hver gang jeg laver dem, det kan godt virke en smule omstændigt da de skal h...

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

Grøntsagsfladbrød med blomkål og broccoli - Kan bruges til alting! Sandwich, burgerbolle, hotdogbrød eller som bund i en minipizza. Glutenfri, helt naturlig og LCHF. --> Madbanditten.dk

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages....

Søger du efter en god basisopskrift, på nogle lækre og luftige boller? Så kunne denne opskrift på koldhævede boller, være enden på din søgen. Dejen slås lyn hurtigt sammen om aftenen, og sættes i køleskabet natten over. Om morgenen skal bollerne blot sættes på en bageplade og bages....

Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) --> Madbanditten.dk

Sprøde grøntsagsknækbrød med lækker urtesmag - glutenfrie, kornfrie, low carb og veganske (dehydrator opskrift) --> Madbanditten.dk

Geniale søde spinatboller helt uden mel. Glutenfrie, kornfrie og lowcarb/LCHF. Og helt utroligt velsmagende. Lavet på 30 minutter! Nemmeste opskrift her: Madbanditten.dk

Geniale søde spinatboller helt uden mel. Glutenfrie, kornfrie og lowcarb/LCHF. Og helt utroligt velsmagende. Lavet på 30 minutter! Nemmeste opskrift her: Madbanditten.dk

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.

Giv dine børn eller dig selv nogle gode og super sunde boller. De sunde boller er bagt med spinat, gulerødder og solsikkekerner. Spinat og gulerødder gør, at bollerne holder sig saftige, og kernerne giver noget godt at tygge på. Brug dem som madbrød eller lagt sammen med pålæg til en god madpakke-sandwich.


Flere idéer
CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

CookieCrumble: Chokoladeboller m. kardemomme

sunde boller

sunde boller

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden.

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden.

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et  italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

En flûte så lækker og sprød, e t knagende godt brød. Lige som et italiensk flutes skal være og smage. Det kan virkelig godt betale sig a...

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø (Recipe in Danish)

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Gulerodsboller lavet på havregrød. Ingredienser: 2 dl. grovvalsede havregryn, 4 dl. vand (kogt), 50 g smør, 3,5 dl. koldt vand, 50 g gær, 3 tsk. salt, 2 spsk. sukker, 400 g revet gulerod, ca. 900-1000 g hvedemel, ½ ps. cheddar ost (lille pose) – kan undlades..

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

Verdens bedste hjemmebagte boller

Opskrift på verdens nemmeste hjemmebagte boller, man får så tilmed også giver nogle boller som smager helt fantastisk. Se opskrift og billeder

Pinterest
Søg