Pinterest

Opskrifter

This low carb Fudgy Avocado Brownie is the best sugar-free brownie recipe you’ll ever made. It has a delicious fudgy texture, strong chocolate flavor and crunchy pecan nuts. You’ll love that this avocado brownie recipe is a one-bowl blender recipe ready in few minutes. A quick and easy healthy treat for low carb and gluten free brownie...Read More »

Low Carb Fudgy avocado brownies

This low carb Fudgy Avocado Brownie is the best sugar-free brownie recipe you’ll ever made. It has a delicious fudgy texture, strong chocolate flavor and crunchy pecan nuts. You’ll love that this avocado brownie recipe is a one-bowl blender recipe ready in few minutes. A quick and easy healthy treat for low carb and gluten free brownie...Read More »

Spidskålssalat med ananas og creme fraiche-dressing

Spidskålssalat med ananas og creme fraiche-dressing

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

Den her kage er simpelthen bare så lækker og nem at den fortjener at blive afprøvet af alle. Toppingen er en blanding af cremefraiche og...

På husbondens arbejde er der kantine, så den stakkels mand får varm mad 2 gange om dagen i hverdagene ;o) For nyligt kom han hjem og fortalt...

På husbondens arbejde er der kantine, så den stakkels mand får varm mad 2 gange om dagen i hverdagene ;o) For nyligt kom han hjem og fortalt...

Twisted Pizza Sticks | The Weary Chef #pizza #breadsticks #gameday

Twisted Pizza Breadsticks

Twisted Pizza Sticks | The Weary Chef #pizza #breadsticks #gameday

Hvid chokolade mazarinkage – 1 dåse hvide bønner, 100 g dadler, 2 æg, 20 g Sukrin, mandelessens, 200 g hvid chokolade. Bønner og dadler blendes. Æg deles i blommer og hvider. Chokoladen smeltes, æggeblommerne piskes med Sukrin og piskes med chokoladen. Vend i dejen. Vend til sidst hviderne i. Bag ved 180 grader i 20-30 min.

Hvid chokolade mazarinkage – uundværlig opskrift

Hvid chokolade mazarinkage – 1 dåse hvide bønner, 100 g dadler, 2 æg, 20 g Sukrin, mandelessens, 200 g hvid chokolade. Bønner og dadler blendes. Æg deles i blommer og hvider. Chokoladen smeltes, æggeblommerne piskes med Sukrin og piskes med chokoladen. Vend i dejen. Vend til sidst hviderne i. Bag ved 180 grader i 20-30 min.

Pastasalat er skønt om sommeren, enten som tilbehør til grillmad eller bare som aftensmad med lidt godt brød eller flute til. Faktisk er pastasalat også noget af det lækreste, jeg kan få med på madpakke, når jeg skal i skole og selvfølgelig også i de lidt mere hyggelige madpakker som nydes på skovturen eller på …

Pastasalat er skønt om sommeren, enten som tilbehør til grillmad eller bare som aftensmad med lidt godt brød eller flute til. Faktisk er pastasalat også noget af det lækreste, jeg kan få med på madpakke, når jeg skal i skole og selvfølgelig også i de lidt mere hyggelige madpakker som nydes på skovturen eller på …

- en sand efterårsbasker       For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

- en sand efterårsbasker For ifl. undertegnede er både kanel og kardemomme en væsentlig og vigtig fætter i og til efterårets mange sød...

The best bread

Det perfekte brød. Simplethen.

The best bread