Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise hjemme. Jeg elsker nemlig hendes porre-pastaret. De bløde porrer og den salte skinke går helt perfekt sammen med æg og pasta. Det er guf til ganen og god energi til kroppen.  Porrer er rige på en lang række mineraler, de....

Min mor er aldrig i tvivl om hvad hun skal servere, hvis jeg skal spise…

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

Tunmousse med cremefraiche, rødløg og purløg - Opskrift: (2 personer som hovedret/4 personer som forret) 2 dåser tun 3 blade husblas 300g creme fraiche 6% 1 rødløg 2 spsk hakket purløg 1 tsk friskpresset citronsaft 1/4 tsk peber 1 tsk groft salt

hindbærfromage pinterest: simonewanscher

Hindbærfromage

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…


More ideas
Pinterest
Search