Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Opskrift på lækre gammeldags kærnemælkshorn med remonce. Bagt på den traditionelle måde med gær, smør og marcipan. Find opskriften her.

Kærnemælkshorn – en klassiker

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til både brunch, madpakke og tapas.Ideen til disse boller stammer fra Youtube videoen nederst i indlægget. Jeg har dog eksperimenteret lidt med noget andet mel, for at få en bedre…

Hvem drømmer ikke om, at bage lækre sprøde og luftige boller i eget køkken? Enhver med respekt for køkkenet, vil elske at sætte tænderne i disse smagfulde boller med knasende skorpe. De er super nemme at bage, og kræver blot fire ingredienser og lidt tid på hånden. Opskriften giver 12-15 boller, som er perfekte til både brunch, madpakke og tapas.Ideen til disse boller stammer fra Youtube videoen nederst i indlægget. Jeg har dog eksperimenteret lidt med noget andet mel, for at få en bedre…

Pinterest
Search