Madopskrifter

Collection by Msa • Last updated 2 weeks ago

18 
Pins

Edible Decorations for Easter Meal with Kids, 25 Creative Presentation and Food Design Ideas

Easter ideas inspired by meaningful images and familiar characters bring creative food design ideas for gorgeous presentation that makes Easter meals and treats look more interesting and taste better

Focaccia - nem opskrift på hjemmebagt focaccia | Rigeligtsmør.dk

Her får du en opskrift på hjemmebagt focaccia. Focaccia er et enormt lækkert og velsmagende madbrød, som bliver bagt med masser af olivenolig og havsalt.

Big Mac Pitabrød Pizza

De her pitabrød pizzaer smager som Big Mac og de er så nemme at lave. Big Mac saucen kan også nydes i sandwiches, på nachos eller i en helt almindelig burger :-)

Blinis med chiliost og sprødstegt serranoskinke | Mummum.dk

·
23 reviews
·
35 minutes
·

Nem opskrift på blinis med chilicreme og sprødstegt serranoskinke. De er så nemme at lave og så smager de skønt. Perfekte som forret eller til tapas.

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer

Pasta i mornaysovs med kylling, broccoli og porrer. Nem og mega lækker aftensmad som er et hit både hos de store og små. Findt opskriften her.

Butterdejssnack med pesto

En utrolig nem butterdejssnack eller appetitvækker at tilbyde til dine gæster, eller bare til weekendhyggen.

Pestostaver med parmesan

Pestostavene gjør seg veldig godt som tilbehør til supper og salater eller som en rett på et tapasbord. De er laget av frossen butterdeig, pesto og parmesan.

Lakseroulade med spinat - Nem opskrift på lækker forret

·
2 reviews
·
45 minutes
·

Lakseroulade er en nem, lækker og dekorativ forret, der altid imponerer. Bunden laves af hakket spinat, og den fyldes med røget laks og en creme af flødeost, inden den rulles sammen. Da lakserouladen skal sætte sig på køl, kan forretten kan let forberedes dagen forinden, den skal servereres. Så skal den blot skæres ud og anrettes, når gæsterne ankommer.

Aspargesstænger - Sprøde Asparges Med Butterdej Og Parmesan

Sprøde asparges bagt med butterdej og parmesan. Lækre snacks til bordet og gæsterne vil elske dem. Få opskriften på aspargesstænger her.

Nemme proteinboller med skyr og revet gulerod (Beetroot Bakery)

Efter jeg viste disse nemme proteinboller med skyr frem på Instagram, har opskriften været efterspurgt. Det kan jeg sådan set godt forstå Glutenfri proteinboller med hørfrø og revet gulerød. Man bliv