Morten Brian Pedersen

Morten Brian Pedersen

Odense / Awesome flawsome dude!
Morten Brian Pedersen
More ideas from Morten Brian
Pariserbøf

Mundvandsfremkaldende klassikere vol.

Smørstegt rosenkål med karameliserede løg, syltede hylde- og broccoliblomster og sauce på rygeost og brunet smør.

Smørstegt rosenkål med karameliserede løg, syltede hylde- og broccoliblomster og sauce på rygeost og brunet smør.

Når det er tid til Super Bowl, er der kun én rigtig burger: The Roethlisburger! Her får du opskriften på den mastodontiske burger med masser af KØD!

Når det er tid til Super Bowl, er der kun én rigtig burger: The Roethlisburger! Her får du opskriften på den mastodontiske burger med masser af KØD!

Selvom jeg ikke er fan af at udråbe noget til "verdens bedste opskrift" - så bliver jeg nødt til det her. Så værsågod: en guide til verdens bedste røræg.

Guide til verdens bedste røræg

Hjemmelavet remoulade er den perfekte ledsager til frokostbordet. Nemt og hurtigt at lave - og smager MEGET bedre end den på tube fra supermarkedet

Hjemmelavet remoulade er den perfekte ledsager til frokostbordet. Nemt og hurtigt at lave - og smager MEGET bedre end den på tube fra supermarkedet

Kammusling er super lækkert! Server den rimmet med vaniljesyltede grønner tomater og tørret hibiscus, og du har en ultranem og lækker blæreret.

Kammusling er super lækkert! Server den rimmet med vaniljesyltede grønner tomater og tørret hibiscus, og du har en ultranem og lækker blæreret.

Hornfisk er den perfekte spisefisk til foråret, nye kartofler og den tidlige sommers lyse aftener. Her får du en nem og lækker opskrift på den oversete fisk

Hornfisk er den perfekte spisefisk til foråret, nye kartofler og den tidlige sommers lyse aftener. Her får du en nem og lækker opskrift på den oversete fisk

Det danske smørrebrødskøkken står mit hjerte meget nært, og jeg vil gerne slå et slag for Danmarks højtbelagt stolthed! Derfor denne opskrift på rullepølse, som...

Det danske smørrebrødskøkken står mit hjerte meget nært, og jeg vil gerne slå et slag for Danmarks højtbelagt stolthed! Derfor denne opskrift på rullepølse, som...

Det er forår, og det er tid til floskler og klichéer. Og asparges. Masser af asparges. Her serveret med morkler og fynsk rygeost. Nemt og lækkert.

Det er forår, og det er tid til floskler og klichéer. Og asparges. Masser af asparges. Her serveret med morkler og fynsk rygeost. Nemt og lækkert.