Mad About Food

Hvorfor jeg har valgt at starte på Mad About Food:
sakura blossom in clear jelly on a base of a delicious white chocolate mousse

sakura blossom in clear jelly on a base of a delicious white chocolate mousse

A Hungry Frog-Shaped Melon Bowl Dessert

A Hungry Frog-Shaped Melon Bowl Dessert

23 Classic Indian Dishes you can make at home. Delicious curries and exotic spices will infuse your senses. Yum! #HealthyEating #ShermanFinancialGroup

Tandoori Chicken

23 Classic Indian Dishes you can make at home. Delicious curries and exotic spices will infuse your senses. Yum! #HealthyEating #ShermanFinancialGroup

Skøn & saftig appelsinkage med marcipan

Skøn & saftig appelsinkage med marcipan

PH-DIY-Dog-Bowl-1

Our Weekly DIY Idea For Your Pets – Dog Bowls

PH-DIY-Dog-Bowl-1

Do it yourself!: DIY 100% ovocné mističky

Do it yourself!: DIY 100% ovocné mističky

Kreativ frugt servering

Kreativ frugt servering

Thomas Rode Andersen (f. 1968) er en af Danmarks bedste kokke og har fra 1996 til 2014 været køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Han er desuden forfatter til bestsellerne Stenalderkost og Palæo.

Thomas Rode Andersen (f. 1968) er en af Danmarks bedste kokke og har fra 1996 til 2014 været køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Han er desuden forfatter til bestsellerne Stenalderkost og Palæo.

Hakket økologisk oksekød med splitlinser

Hakket økologisk oksekød med splitlinser

Det er både mindre gift og flere antioksidanter i økologisk frukt og grønnsaker.

Det er både mindre gift og flere antioksidanter i økologisk frukt og grønnsaker.

Pinterest
Søg