Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Røget laks med estragon, tomat og avocadocreme

Smagen af laks, avocado og sprødt brød er intet mindre en fantastisk! Det bliver dog endnu bedre, når det kommer i samspil med en sødlig, let og lakridsagtig smag fra estragon.

Bresoalaruller med krydderurterøræg.

Bresaolaruller med krydderurte-røræg

Bresoalaruller med krydderurterøræg.

Nå, men jeg er jo stadig bagud med at få postet alle de lækkerier, vi fik i lørdags. Så vi starter med forretten, som bestod af laksetatar. Laksetatar er altid en dejlig forret. Det er nemt, det ka…

Lækker laksetatar med æbler og urter

Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk smagskombination og et dejligt mørt stykke kød.

Kylling med spinat og ost

Virkelig lækre kyllingefileter fyldt med spinat, ricotta og hvidløg og toppet med smeltet ost, der tilsammen giver en fantastisk smagskombination og et dejligt mørt stykke kød.

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Pandekagehapsere med røget laksepaté

Pandekagehapsere med røget laksepatéDisse pandekagehapsere med røget laksepaté er virkelig lækre. Brug dem som en del af en buffet, velkomstsnack eller til en hel almindelig aftensmad. Kun fantasien sætter grænser!Her er hvad du skal bruge:Pandekager:Ca. 10 store pandekager2

Rucolasalat med serranoskinke og frisk mozzarella - nem og lækker italiensk-inspireret frokostsalat

Rucolasalat med serranoskinke og frisk mozzarella

Rucolasalat med serranoskinke og frisk mozzarella - nem og lækker italiensk-inspireret frokostsalat

Laks hører foråret til og må ikke mangle på påskebordet. Her får du den i varianten laksetatar, hvor fisken er altså rå - og meget delikat!

Laksetatar med creme fraiche og krydderurter

Laks hører foråret til og må ikke mangle på påskebordet. Her får du den i varianten laksetatar, hvor fisken er altså rå - og meget delikat!

Denne servering laves i en håndevending uden så meget som at tænde for komfuret. Server som forret eller let frokostret.

Lakseruller med urter og citronfløde

Salmon with herbs and lemon cream and "caviar" (Lakserulle med urter og citronfløde)

Pinterest
Search