Mona Steffensen

Mona Steffensen

Mona Steffensen
More ideas from Mona
En sød, blød, sprød og stærkt vanedannende kage! Fortryl dine gæster med de lækreste karamelsnitter – du får opskriften her!

En sød, blød, sprød og stærkt vanedannende kage! Fortryl dine gæster med de lækreste karamelsnitter – du får opskriften her!

Vi tæller ned til juleaften med masser af nemme DIY-ideer og skønne opskrifter på kager og varme drikke.

Vi tæller ned til juleaften med masser af nemme DIY-ideer og skønne opskrifter på kager og varme drikke.

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Jeg elsker blomkål. Det er virkelig en af de grøntsager, der kan bruges på en million måder. Da blomkål ikke smager af ret meget i sig selv, kan blomkålen bruges til alt muligt lækkert, så den kommer til at smage...Læs mere

Blomkålsfad med kylling

Blomkålsfad med kylling

Lynstegt rosenkål med æbler, tranebær og ristede hasselnødder photo IMG_6485_zpschcft17i.jpg

Lynstegt rosenkål med æbler, tranebær og ristede hasselnødder photo IMG_6485_zpschcft17i.jpg

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Dette her kartoffelfad med forårsløg og ost er simpelthen en af de lækreste måder jeg kender, til at få brugt en lille, dum rest kogte kartofler – faktisk skræller jeg indimellem lige et par ekstra kartofler, bare for at være helt sikker på, at der også er til et kartoffelfad, for det smager altså super godt, …

Tjep. De brune kartofler skal serveres lige efter, de er lavet. Foto: Mie Brinkmann

Tjep. De brune kartofler skal serveres lige efter, de er lavet. Foto: Mie Brinkmann

photo 1_zps18516b64.jpg

photo 1_zps18516b64.jpg