Mona Elise Gregersen

Mona Elise Gregersen

Mona Elise Gregersen
Flere idéer fra Mona Elise
Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

[bianco.jpg]

[bianco.jpg]

Flettede flutes med solsikkekerner

Flettede flutes med solsikkekerner

This Little Piggy Diana Gibbs Stampin' Up! Make n Take for downline virtual meeting

This Little Piggy Diana Gibbs Stampin' Up! Make n Take for downline virtual meeting

Painted rock birds

Painted rock birds

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Marcipan horn med remonce og perlesukker. En god klassisk opskrift på horn.

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Søren Ryge og den mest vidunderlige kringle verden har smagt - Politiken.dk

Emmerys opskrift på vaniljekranse - Winelab.dk

Emmerys opskrift på vaniljekranse - Winelab.dk

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der lille, mørkebrune småkage eller kiks, der smager så dejligt af krydderier, efterår, jul og vinterhygge. Men selvom smagen er sådan lidt julet og kanel-agtig, så kan man nu sagtens spise de små, sprøde kager hele året – det gør jeg i …

Tvebakkekage - Opskrift-kage.dk

Tvebakkekage - Opskrift-kage.dk