Moderne Mamma - i en fart.

48 opskrifter på fantastiske retter, der kan tilberedes på maksimum 30 minutter – og derefter passe sig selv i ovnen, køleskabet eller serveres direkte. Og vi kan godt afsløre, at den gennemgående ingrediens er kærlighed. Til familien, til maden og til livet. Buon appetito!
61 Pins25 Følgere
Cannelloni med spinat og mozzarella. Cannelloni agli spinaci e mozzarella. Dette er en klassiker i det italienske køkken og en ret, der kan spores langt tilbage i historien. Hos os laver vi cannelloni med fyld af spinat og mozzarella. Det er simpelt og hurtigt, og resultatet bliver godt hver gang.

Cannelloni med spinat og mozzarella. Cannelloni agli spinaci e mozzarella. Dette er en klassiker i det italienske køkken og en ret, der kan spores langt tilbage i historien. Hos os laver vi cannelloni med fyld af spinat og mozzarella. Det er simpelt og hurtigt, og resultatet bliver godt hver gang.

Bagte kartofler med gorgonzola à la tante Gloriana. Patate al forno con gorgonzola alla zia Gloriana. En simpel, hurtig og velsmagende ret, der er velegnet til at mætte familien efter en kold dag udendørs.

Bagte kartofler med gorgonzola à la tante Gloriana. Patate al forno con gorgonzola alla zia Gloriana. En simpel, hurtig og velsmagende ret, der er velegnet til at mætte familien efter en kold dag udendørs.

Pasta med peberfrugt og gorgonzola. Farfalle ai peperoni e gorgonzola. Jeg elsker denne ret, fordi den kræver så lidt og altid giver et godt resultat. Så uanset hvor travlt jeg har, er der altid tid til en gang farfalle al gorgonzola.

Pasta med peberfrugt og gorgonzola. Farfalle ai peperoni e gorgonzola. Jeg elsker denne ret, fordi den kræver så lidt og altid giver et godt resultat. Så uanset hvor travlt jeg har, er der altid tid til en gang farfalle al gorgonzola.

Mascarpone-tærte. Torta al Mascarpone. Jeg elsker at have gæster, men de behøver ikke at vide, at jeg kun har brugt 10 minutter på denne dessert.

Mascarpone-tærte. Torta al Mascarpone. Jeg elsker at have gæster, men de behøver ikke at vide, at jeg kun har brugt 10 minutter på denne dessert.

“Som barn så jeg min mor lave mad med den samme passion, som jeg i dag lægger i min madlavning.”

“Som barn så jeg min mor lave mad med den samme passion, som jeg i dag lægger i min madlavning.”

48 opskrifter på fantastiske retter, der kan tilberedes på maksimum 30 minutter – og derefter passe sig selv i ovnen, køleskabet eller serveres direkte. Og vi kan godt afsløre, at den gennemgående ingrediens er kærlighed. Til familien, til maden og til livet.

48 opskrifter på fantastiske retter, der kan tilberedes på maksimum 30 minutter – og derefter passe sig selv i ovnen, køleskabet eller serveres direkte. Og vi kan godt afsløre, at den gennemgående ingrediens er kærlighed. Til familien, til maden og til livet.

“Det er en skrøne, at god mad tager lang tid. Gode råvarer og lidt fantasi er de vigtigste ingredienser, hvis det skal smage godt i en fart.”

“Det er en skrøne, at god mad tager lang tid. Gode råvarer og lidt fantasi er de vigtigste ingredienser, hvis det skal smage godt i en fart.”

Indbagt tomat og mozzarella. Rotolo con pomodorini e mozzarella. Denne ret er med sin smag og duft en lynvisit i Italien.

Indbagt tomat og mozzarella. Rotolo con pomodorini e mozzarella. Denne ret er med sin smag og duft en lynvisit i Italien.

Grønsagslasagne. Lasagne alle verdure saporite. Jeg elsker denne anderledes lasagneret, så let, så nem og alligevel så rig i smagen.

Grønsagslasagne. Lasagne alle verdure saporite. Jeg elsker denne anderledes lasagneret, så let, så nem og alligevel så rig i smagen.

Ovnbagte grønsager a la Ligurien. Polpettone di Verdura al forno. Opskriften er min oldemors. Hun kom fra bjergene i Ligurien, hvor man lavede mad med enkle råvarer fra egne marker. Det er en mættende, men let, sund og lækker ret, der tager mig hele vejen tilbage til min barndom.

Ovnbagte grønsager a la Ligurien. Polpettone di Verdura al forno. Opskriften er min oldemors. Hun kom fra bjergene i Ligurien, hvor man lavede mad med enkle råvarer fra egne marker. Det er en mættende, men let, sund og lækker ret, der tager mig hele vejen tilbage til min barndom.

Pinterest
Søg