En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Jeg er helt tosset med spinatboller. Resultatet bliver luftige, lækre boller med noget fylde, som gør, at man ikke er sulten 2 minutter efter spisetid. At spinaten kan hentes i haven gør det bare bedre. Men frossent kan også sagtens bruges udenfor sæson. Bare være obs. på at presse vand ....

Jeg er helt tosset med spinatboller. Resultatet bliver luftige, lækre boller med noget fylde, som gør, at man ikke er sulten 2 minutter efter spisetid. At spinaten kan hentes i haven gør det bare bedre. Men frossent kan også sagtens bruges udenfor sæson. Bare være obs. på at presse vand ....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

De her super sunde broccoliboller er min nye craving. Jeg er helt tosset med en blød bolle med smør og ost, men jeg blir' bare så farlig oppustet, træt og buttet af hvidt brød. Og det gider jeg ikke lige nu, når jeg snart skal flashe mavekød, appelsinhud og mormorarme på DENNE ferie. Disse....

Kanelgifler fra Lagkagehuset

Kanelgifler fra Lagkagehuset

Grove frøsnappere med pikantost - Opskrift-kage.dk

Grove frøsnappere med pikantost - Opskrift-kage.dk

Havrebrødet er et yndlingsbrød her i hytten. I går aftes blev det bagt igen-igen, og jeg tænkte, at du kunne få glæde af opskriften. Selvom du måske har den i madbogen herfra. Så lad det bare være …

Himmelsk havrebrød med honning – får dig til at summe – opskrift

Havrebrødet er et yndlingsbrød her i hytten. I går aftes blev det bagt igen-igen, og jeg tænkte, at du kunne få glæde af opskriften. Selvom du måske har den i madbogen herfra. Så lad det bare være …

Grove danskvandsboller

Grove danskvandsboller

Grovboller med spinat (kan godt bruge 200-250 gram frisk spinat i stedet, uden solsikkekerner). Hæver meget, super luftige.

Grovboller med spinat (kan godt bruge 200-250 gram frisk spinat i stedet, uden solsikkekerner). Hæver meget, super luftige.

Skal du lave din første surdej, så følg bagermester Nicolai Halken Skyttes opskrift på den bedste surdej.

Skal du lave din første surdej, så følg bagermester Nicolai Halken Skyttes opskrift på den bedste surdej.

Grove gulerodsbrud - store og bløde - Opskrift-kage.dk

Grove gulerodsbrud - store og bløde - Opskrift-kage.dk

Pinterest
Søg