røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Madroulade med salat, skinke

Madroulade med salat, skinke og avocado creme

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så  prøv den alligevel, du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Men køb en god og frisk rygeost, de har en hel anden smag. Laksesalat med Rygeost 200 gr røget laks 2 stilke forårsløg 1 løg 1 økologisk æble – gerne syrlig 2 spsk purløg 2 spsk creme fraiche eller skyr 1 spsk rygeost salt, peber og citronsaft Lidt rejer til pynt…

<p>En dejlig og nem forret eller frokostret. Her er den med rygeost, ikke meget, men nok til at give en røget smag. Kan man ikke lide smagen af rygeost, så prøv den alligevel, du vil blive overrasket over, hvor godt det smager. Men køb en god og frisk rygeost, de har en hel anden smag. Laksesalat med Rygeost 200 gr røget laks 2 stilke forårsløg 1 løg 1 økologisk æble – gerne syrlig 2 spsk purløg 2 spsk creme fraiche eller skyr 1 spsk rygeost salt, peber og citronsaft Lidt rejer til pynt…

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

røres som pandekagedej og hældes direkte på en bradepande der er dækket med bagepapir.Bages i 1/2 time ved 200 grader<br /> Fyld Porrerne skæres i skiver og svitses på pande i lidt flydende margarine

Madroulade med salat, skinke

Madroulade med salat, skinke og avocado creme

En let og enkel salat med spidskål, rejer, æg og avocado med den skønneste hjemmerørte dilddressing. Dejlig forårsmad som enten frokost eller aftensmad.

En let og enkel salat med spidskål, rejer, æg og avocado med den skønneste hjemmerørte dilddressing. Dejlig forårsmad som enten frokost eller aftensmad.

Pinterest
Search