More ideas from Mimse
Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g.

Kanelsnegle-kage med remonce og glasur

Kanelsnegle-kage med remonce og glasur

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

En nem og hurtig opskrift på en svampet kanelsnegle-kage med remonce og glasur. Se opskriften her

Fantastisk rutebilslagkage, der har fået selskab af knasende chokoladestykker. Her går nemt og lækkert hånd i hånd.

Fantastisk rutebilslagkage, der har fået selskab af knasende chokoladestykker. Her går nemt og lækkert hånd i hånd.

Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

kanelstænger - online opskrift

kanelstænger - online opskrift

"På utallige opfordringer kommer her opskriften på Lagkagehusets drømmekage. Siden jeg skrev og fortalte om mit møde med Ole Kristoffersen og de opskrifter, jeg fik med hjem til min historie, har mange af jer spurgt efter opskriften på drømmekage...[læs mere]"

"På utallige opfordringer kommer her opskriften på Lagkagehusets drømmekage. Siden jeg skrev og fortalte om mit møde med Ole Kristoffersen og de opskrifter, jeg fik med hjem til min historie, har mange af jer spurgt efter opskriften på drømmekage...[læs mere]"

Hjemmelavede romkugler på 5 minutter - min allerbedste opskrift, som ikke kræver, at man først bager en kage og kan lade være med at spise den.

Hjemmelavede romkugler på 5 minutter - min allerbedste opskrift, som ikke kræver, at man først bager en kage og kan lade være med at spise den.