When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

MissBlue Te- og Kaffefilter

6 Pins
 3y
Collection by
MissBlue Tefilter
Bryg en god kop te med masser af smag. MissBlue Tefilter er et 100% biologisk nedbrydeligt filter, som er nemt at bruge. Du kan få mere smag ud af din te, ved at give din te plads til at svømme og afgive sine smage til vandet. Bryg en kop te af gangen, og vælg selv din smag hver gang.
MissBlue Kaffefilter
Det er super nemt og hurtigt at brygge et frisk kurs kaffe med MissBlue's Kaffefilter. Filteret er produceret i Danmark og er 100% biologisk nedbrydeligt. Du bestemmer selv din kaffe og skal blot hælder kogt vand direkte over kaffen i filteret. Bryg altid et frisk krus kaffe.
MissBlue Te- og Kaffefilter
Et 100% biologisk nedbrydeligt filter der kan bruges til både te og kaffe. Det er nemt og hurtigt. Vælg selv hvilken te eller kaffe du ønsker.
Bryg et frisk krus kaffe eller te med MissBlue filteret. Det er et 100% biologisk nedbrydeligt filter, der kan bruges til både te og kaffe. Det er nemt og hurtigt. Vælg selv hvilken te eller kaffe du ønsker. Pudding, Tableware, Desserts, Tailgate Desserts, Dinnerware, Deserts
MissBlue Te- og Kaffefilter
Bryg et frisk krus kaffe eller te med MissBlue filteret. Det er et 100% biologisk nedbrydeligt filter, der kan bruges til både te og kaffe. Det er nemt og hurtigt. Vælg selv hvilken te eller kaffe du ønsker.
Med MissBlue Kaffefilter er det nemt og hurtigt at brygge et frisk kurs kaffe. Filteret er 100% biologisk nedbrydeligt, udviklet og produceret i Danmark.  Kom den ønskede kaffe i filteret og hælder herefter kogt vand direkte over kaffen. Så brygger du et krus af gangen og skal aldrig hælde den sidste tredjedel ud, fordi den er blevet kold. Du undgår derved både madspild og overforbrug af kaffe. Tablewares, Dishes, Place Settings
MissBlue Kaffefilter
Med MissBlue Kaffefilter er det nemt og hurtigt at brygge et frisk kurs kaffe. Filteret er 100% biologisk nedbrydeligt, udviklet og produceret i Danmark. Kom den ønskede kaffe i filteret og hælder herefter kogt vand direkte over kaffen. Så brygger du et krus af gangen og skal aldrig hælde den sidste tredjedel ud, fordi den er blevet kold. Du undgår derved både madspild og overforbrug af kaffe.
Et 100% biologisk nedbrydeligt tefilter, som er nemt at bruge. Få mere smag ud af din te, ved at give din te plads til at svømme og afgive sine smage til vandet. Bryg en kop te af gangen, og vælg selv din smag hver gang. Shot Glass, Teen, Products, Compost
MissBlue Tefilter
Et 100% biologisk nedbrydeligt tefilter, som er nemt at bruge. Få mere smag ud af din te, ved at give din te plads til at svømme og afgive sine smage til vandet. Bryg en kop te af gangen, og vælg selv din smag hver gang.