Pinterest

F.skellige opskrifter på boller, franskbrød og rugbrød.

Billede af verdens bedste brød bagt i gryde

Billede af verdens bedste brød bagt i gryde

Bollerne

Bollerne

Aftenen før store bededag er der tradition for at spise varme hveder. I gammel tid købte man hvederne til at varme eller riste dagen efter, så bageren i lighed med alle andre kunne holde fri på bededagen. I dag er det ren hjemmebagt hygge, og hurra for det.

Aftenen før store bededag er der tradition for at spise varme hveder. I gammel tid købte man hvederne til at varme eller riste dagen efter, så bageren i lighed med alle andre kunne holde fri på bededagen. I dag er det ren hjemmebagt hygge, og hurra for det.

www.imerco.dk vaersgo inspirer-mig saadan-bager-du-de-bedste-hveder?utm_campaign=201719_Onsdag&utm_content=Plus_Nyhedsbrev_onsdag_10_maj&utm_medium=email%20newsletter&utm_source=ApsisPro

www.imerco.dk vaersgo inspirer-mig saadan-bager-du-de-bedste-hveder?utm_campaign=201719_Onsdag&utm_content=Plus_Nyhedsbrev_onsdag_10_maj&utm_medium=email%20newsletter&utm_source=ApsisPro

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Jeg har en kollega, som af og til har taget nogle kæmpe store, luftige gulerodsboller med på job fra en bager i Bjerringbro. Tanken o...

Hveder med marcipan

Hveder med marcipan

Verdens bedste brød som alle kan bage

Verdens bedste brød som alle kan bage

Franskbrød med birkes

Franskbrød med birkes

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

Opskrift på verdens bedste rundstykker, og et godt trick til rundstykker, der bliver både luftige og sprøde. Opskriften giver 12 rundstykker. Til verdens bedste rundstykker skal du bruge: 25 gram g…

En blog om kager og brød.

En blog om kager og brød.

Min bedste opskrift på store bløde fastelavnsboller med creme og marcipan - kan også skæres over og fyldes med flødeskum og syltetøj.

Min bedste opskrift på store bløde fastelavnsboller med creme og marcipan - kan også skæres over og fyldes med flødeskum og syltetøj.

Opskriften er fra dengang udtrykket "rigelig med smør" opstod.  Cremebollerne er meget smørfyldte og minder om en blanding af doughnuts og wienerbrød.

Opskriften er fra dengang udtrykket "rigelig med smør" opstod. Cremebollerne er meget smørfyldte og minder om en blanding af doughnuts og wienerbrød.

Bløde søde fastelavnsboller af vandbakkelser med revet marcipan og flødeskum.

Bløde søde fastelavnsboller af vandbakkelser med revet marcipan og flødeskum.

Fastelavnsboller med creme

Fastelavnsboller med creme

Små søde fastelavnsboller med fyld af marcipan og flødeskum

Små søde fastelavnsboller med fyld af marcipan og flødeskum

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus Meyer

Madskribent Marie Holm bager boller efter farmors opskrift - og de imponerer Claus Meyer