Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

ostebrød

Ostebrød

28 April, Flutes, Danish Food, Kitchenaid, Bread Bun, Vegan Food, Food Food, Food Inspiration, Foam

Brødet her er super nemt og super lækkert. Det får en helt anden konsistens end brød bagt i en almindelig bageform eller som boller.  Brødet holder sig friskt og saftigt rigtig længe og man kan lave mange forskellige varianter af brødet. Man kan både bruge ildfaste fade med låg, stegeso i glas eller en Römertopf …

Brød i fad – Nemt brød bagt i fad – The Food Club

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen! De her boller er vildt lækre, hvad enten de er til morgenbordet, sandwichen til madpakken eller med lidt god jomfruolivenolie som snack før middagsmaden.

Sprøde i skorpen og saftige og seje i krummen!


More ideas
Pinterest
Search