Mie Fusager
More ideas from Mie
BLOMKÅLS-RØSTI – ca. 15-16 STK  1 stort blomkål (650-700 g) 1 stort løg 175 g fast ost (cheddar, parmesan etc.) 2 æg lidt tørret oregano salt og friskkværnet peber

BLOMKÅLS-RØSTI – ca. 15-16 STK 1 stort blomkål (650-700 g) 1 stort løg 175 g fast ost (cheddar, parmesan etc.) 2 æg lidt tørret oregano salt og friskkværnet peber

Godt igang med aquafaba (30+ opskrifter med kikærtevand)

Godt igang med aquafaba (30+ opskrifter med kikærtevand)

Blomkålsfritterne her var en idé der kom til mig en sen aften – efter jeg havde tænkt længe over den indre konsistens af en pomfrit! Jeg tænkte at de nok ville falde i god smag hos de fleste – og det gjorde de :) KRYDREDE LCHF BLOMKÅLSFRITTER1 bagepladefuld500 g friske blomkålsbuketter150 g revet cheddar/gouda-blanding4 æg1... Read More »

Blomkålsfritterne her var en idé der kom til mig en sen aften – efter jeg havde tænkt længe over den indre konsistens af en pomfrit! Jeg tænkte at de nok ville falde i god smag hos de fleste – og det gjorde de :) KRYDREDE LCHF BLOMKÅLSFRITTER1 bagepladefuld500 g friske blomkålsbuketter150 g revet cheddar/gouda-blanding4 æg1... Read More »

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

Kartoffelfrikadeller smager fantastisk. Denne opskrift på kartoffelfrikadeller indeholder hytteost og er derfor både sund og utrolig nem at lave.

The secret is finally out of the bag: Homemade potato chips baked with a hint of olive oil have a crisper snap and are simply more potatoey tasting than store-bought. When they're served with a phenomenal Parmesan cheese, herb, and garlic dip, we guarantee no one will eat just one.

The secret is finally out of the bag: Homemade potato chips baked with a hint of olive oil have a crisper snap and are simply more potatoey tasting than store-bought. When they're served with a phenomenal Parmesan cheese, herb, and garlic dip, we guarante