Brød

14 Pins3 følgere
I make my Amish White Bread recipe every week… sometimes even twice a week… My family loves that bread for sandwiches, toast and the occasional homemade croutons. But one of the bigges…

My Version of Julia Childs White Bread

I make my Amish White Bread recipe every week… sometimes even twice a week… My family loves that bread for sandwiches, toast and the occasional homemade croutons. But one of the bigges…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Jeg troede ikke at det var muligt at lave så lækre, luftige boller i min alm ovn. Jeg har altid tænkt at det er fordi bageren har de store dyre ovne som kan alt muligt men jeg må æde mine ord igen, for dette er de mest fantastiske boller præcis som dem man køber ved…

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Emmerys opskrift på deres klassiske hvedebrød - Winelab.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

Verdens bedste rundstykker (hemmeligt trick) | Guffeliguf.dk

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

100 g. gær 2 dl. lunken vand 5 dl. Danskvand 1 spsk. groft salt 4 spsk. sukker Hvedemel så det passer (1 1/2 kg.) 2 stk. Æg plus æg til pensling Varm ovnen op til 210 grader. Opløs gæren i den lunkne vand og tilsæt salt og sukker samt danskvand. Ælt melet i til det…

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Kærnemælks franskbrød (2 jævnt store stk. i 30x10,5 cm form) og Gulerods, æble, spinat boller ca. 20 stk.

Saftige juleboller - uhmmmmmm..... tilsæt evt. hakket mørk chokolade og revet appelsinskal.. kom nøddeflager på toppen...

Saftige juleboller - uhmmmmmm..... tilsæt evt. hakket mørk chokolade og revet appelsinskal.. kom nøddeflager på toppen...

I morgen er det Store Bededag og traditionen tro spiser vi i aften varme, ristede hveder, så her over middag, vil jeg gå i køkkenet og bage en ordentligt portion hveder. Jeg bruger den samme opskrift, som jeg har brugt de sidste 4 år – den fungerer optimalt og giver flotte, luftige og lette hveder. …

I morgen er det Store Bededag og traditionen tro spiser vi i aften varme, ristede hveder, så her over middag, vil jeg gå i køkkenet og bage en ordentligt portion hveder. Jeg bruger den samme opskrift, som jeg har brugt de sidste 4 år – den fungerer optimalt og giver flotte, luftige og lette hveder. …

En verden af smag!: Havregrynsboller

En verden af smag!: Havregrynsboller

Pinterest
Søg