Michèle Christensen

Michèle Christensen

april/maj 2010: Guideskole i Lloret de mar Sommer 2010 : Ungdomsguide for ung rejs i LLoret de mar Vinter 2010/2011 : Skiguide for Danski i Italien ( Sest
Michèle Christensen
Flere idéer fra Michèle
En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

En blog om mad, opskrifter, aftensmad, inspiration, mine erfaringer i køkkenet, desserter, kager og meget mere.

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

I love this...ALL black except the flower, think I'm going to turn one of my tattoos into this....!! ❤️

I love this...ALL black except the flower, think I'm going to turn one of my tattoos into this....!! ❤️

I want this tattoo, well the idea. It will be a bit different.

I want this tattoo, well the idea. It will be a bit different.

Always and forever ... I lost you way to early, even though I didn't get the chance to meet you, you will always and forever be in my heart.

Always and forever ... I lost you way to early, even though I didn't get the chance to meet you, you will always and forever be in my heart.

R.I.P.

R.I.P.

Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

Det er nemt at bage marengs. Vil du imponere dine gæster, kan du derfor kreere en trefarvet variant og lægge den sammen med ganache. Vi guider dig trin for trin!

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Bikuber - En skøn marengstop fyldt med fløde rørt op med lækker chokolade for så at blive "toppet" med et drys kakao - Vanvittig nemt og super lækkert...

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Jordbærkage med makroner og daim 1 kg jordbær 200 g daim 200 g makroner ½ l fløde ½ l cremefraiche 6 tsk. vaniljesukker 4 tsk. flormelis Makroner og daim knuses og lægges i bunden af et fad. Fløden piskes til flødeskum. Cremefraiche, vaniljesukker og flormelis røres sammen med flødeskum og hældes ud over makroner og daim. Jordbærrene skæres i skiver og fordeles ovenpå. Kagen sættes på køl inden servering.

Hasselbach kartofler med rasp, der laves af små kartofler, som snittes på skrå. Kartoflerne pensles med smør, og drysses med rasp, salt og timian. Foto: Guffeliguf.dk.

Hasselbach kartofler med rasp, der laves af små kartofler, som snittes på skrå. Kartoflerne pensles med smør, og drysses med rasp, salt og timian. Foto: Guffeliguf.dk.