Maria Andersen

Maria Andersen

Maria Andersen
More ideas from Maria
Sådan laver du lækre og små hasselbach kartofler med rasp. Kartoflerne er både velsmagende og dekorative, og bages i ovnen. De er altså ret lækre, de her hasselbach kartofler med rasp. Lav dem af s…

Sådan laver du lækre og små hasselbach kartofler med rasp. Kartoflerne er både velsmagende og dekorative, og bages i ovnen. De er altså ret lækre, de her hasselbach kartofler med rasp. Lav dem af s…

Det er så bidende koldt nu, at det eneste jeg har lyst til for tiden er varme retter og lidt for mange kopper kaffe. Derfor ryger der også lidt flere supper ind på menuen end vi normalt får, gerne med masser af fyld og aller helst med et brød til. Jeg er nemlig klart mest …

Det er så bidende koldt nu, at det eneste jeg har lyst til for tiden er varme retter og lidt for mange kopper kaffe. Derfor ryger der også lidt flere supper ind på menuen end vi normalt får, gerne med masser af fyld og aller helst med et brød til. Jeg er nemlig klart mest …

Se hvordan du laver en virkelig lækker salat med bagt blomkål og tomat, der bages 10 minutter i ovnen, og vendes med bønner og cashewnødder. Salat med bagt blomkål og tomat er dejlig salat, der anv…

Se hvordan du laver en virkelig lækker salat med bagt blomkål og tomat, der bages 10 minutter i ovnen, og vendes med bønner og cashewnødder. Salat med bagt blomkål og tomat er dejlig salat, der anv…

Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom helle...

Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom helle...

Lækker og nem one pot pastaskruer med serrano skinke og soltørrede tomater - nem hverdagsmad med masser smag - få opskrift her

One Pot Pastaskruer med seranoskinke og soltørrede tomater (Valdemarsro)

Roast Eggplant with Goat Cheese and Feta. http://www.budgetfoodlady.com/Recipes.html

3 eggplants, in 1 inch wide slices ⅓ cup fresh basil, chiffonade cut 6 tablespoons extra virgin olive oil 3 oz crumbled goat's cheese 3 tablespoons balsamic vinegar ½ cup toasted pine nuts ½ teaspoon black pepper ½ teaspoon salt