hjemmebagte bastogne

Jeg tror, at de fleste af mine læsere herinde kender til bastogne – den der…

Bastogne-kiks. 90 g brun farin 1 tsk. natron 1 tsk. stødt ingefær 1 tsk. kardemomme 1 tsk. kanel 75 g blødt smør ½ usprøjtet citron 100 g mørk sirup 250 g mel

- Bastogne-kiks - french "warm-spiced" cookies, made with a cake-"press"

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

Mit indlæg om vaniljekranse er meget populært. Der er rigtig mange, der hvert år er inde og søge opskriften frem. I år vil jeg vise hvord...

En dej fire slags småkager

En dej fire slags småkager - kan især godt lide ideen med at rulle dejen i…

Søren Ryge's yndlings fedtebrød. Der kom romessens i glasuren og der serveres: Smørbagte fedtebrød med romglasur. Lækre og sprøde!

Søren Ryge's yndlings fedtebrød. Der kom romessens i glasuren og der serveres: Smørbagte fedtebrød med romglasur. Lækre og sprøde!

Uhm, de her småkager smelter bare på tungen. De har en fin smag af citron, som kan intensiveres med citronglasur på toppen. Nemme at bage, men meget sværere både at gemme og glemme

Uhm, de her småkager smelter bare på tungen.

Vi havde engang en aupair ved navn Anne. Og når "Anne" kommer ud af et fransktalende barns mund lyder det som Ann. Så jeg prøvede derfor at...

Kong Mors jul: Julesmåkager à la Annø

Sprøde cookies med M: marcipan, mandler og Marsbar

Sprøde cookies med M: marcipan, mandler og Mars (Noget i ovnen hos Bagenørden)

Pinterest
Search