Kager og desserter

Collection by Mette legard jacobsen • Last updated 9 weeks ago

196 
Pins
 • 
36 
Followers
mette legard jacobsen
1:10
Healthy BrunchHealthy Breakfast RecipesHealthy RecipesEaster RecipesGreek Recipes

Fruit and Yogurt Breakfast Tart!

This Beautiful Breakfast Tart has a gluten free granola crust filled with thick Greek yogurt, and topped with a colorful sunburst of fresh juicy fruit.

Tea RecipesSweet RecipesCake RecipesLow Carb Dessert

Banana cream pie

·
49 reviews
·
2 hours
·

Opskrift på en lækker og nem Banoffee pie. En amerikansk banantærte med sprød kiksebund, karamel, flødeskum, bananer og chokolade. Find opskriften her.

Angel CakeAngel Food CakeCake RecipesScandinavian FoodCake CreationsFood Cakes

Bastognekage med marengs og vaniljeskum og friske bær | Mummum.dk

·
122 reviews
·
60 minutes
·

Nem opskrift på Bastogne kage med et lækkert lag af marengs, toppet med vaniljefløde og frisk frugt eller bær på toppen. Det er en lækker frugtkage med marengs, som uden tvivl bliver et af årets sommerkager.

Healthy TreatsHealthy DessertsTapasBaking Recipes

Sunde mælkesnitter

·
71 reviews
·
1 hour
·

Opskrift på hjemmelavede, sundere mælkesnitter lavet uden hvid sukker og smør. De er til gengæld sødet med naturlige ting som bananer og dadler.

Små mazarinkager med vaniljecreme rabarber og marengs

Mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs | Lækker opskrift!

·
8 reviews
·
2 hours
·

Super lækre mazarinkager med rabarber, som er fyldt med vaniljecreme og toppet med marengs. De er både super fine og smager helt fantastisk!

Hvor meget kage skal jeg bage?

Hvis du har prøvet at lave fondant kager til større selskaber, så har du sikkert stået og trukket dig i håret over spekulationer over hvor meget kage du skulle bage. Hvornår er der nok? Denne blog …

De lækreste squashbrud I Lækker og let opskrift på squashbrud

Squashbrud er en ny ting for mig. Hvorfor jeg aldrig har tænkt på det før, er jeg ikke klar over. Gulerodsbrud har jeg spist min del af, men squashbrud er altså nøjagtig ligeså lækkert. Bollerne bliver bløde og saftige og holder sig godt, uden at blive tørre. De kan klart anbefales og tåler også sagtens en tur i fryseren! Opskrift på squashbrud 16 stk 25 gram gær 6 dl lunken vand 2 tsk honning 2 tsk salt 2 spsk olie 6 dl durummel Cirka 10 dl hvedemel 100 gram solsikkekerner 300 gram revet…

Baking RecipesCake RecipesYummy SnacksFunny Cake

Chokoladekage med bærskum - Lav også som talkage | Mummum.dk

·
115 reviews
·
1.5 hours
·

Den bedste og nemmeste opskrift på en lækker chokoladekage med lyserødt bærskum. Top med sommerens bær og frugter og du har den perfekte sommerkage. Selve kagen kan godt bages dagen før og pakkes godt ind, men vi anbefaler at samle hele kagen indtil på selve dagen, hvor den skal bruges.

I Love FoodGood FoodWaldorf SalatRecipes From HeavenTapas

Melonsalat med mozzarella, serrano og balsamico - Anna-mad.dk

·
1 review
·
20 minutes
·

En pæn, simpel og lækker melonsalat med mozzarella, serranoskinke, balsamico, basilikum og ristede pinjekerner. Det er den bedste sommersalat, jeg kender.

Favorite RecipesTapasPavlovaCupcake Cakes

Rabarber-drømme med hyldeblomst-saft | Femina

Rabarber syltet med hyldeblomstsaft er skønt og super sommerligt. Du kan bruge friske bær i stedet for syltede rabarber

Raw Food RecipesSweet RecipesHome Made CandyNo Bake Treats

Sure hindbærstrimler

Baking RecipesCake RecipesCupcake CakesDanish DessertSavoury Cake

Citronroulade med mascarponecreme | Mummum.dk

·
7 reviews
·
40 minutes
·

Nem opskrift på roulade med en lækker og smagfuld citroncreme. En rigtig påske- eller sommerroulade, som vil feje benene væk under alle citronmousse-elskere. I stedet for citron, så kan du også sagtens lave cremen med appelsin eller lime i stedet, hvis du er mere til det. Pynt med hvid chokolade på toppen og evt. frisk frugt, så har du en lækker, sommerdessert kage.

Rabarber blondies med ganache
Spicy RecipesCake RecipesDanish DessertSweets CakeCupcake Cakes

Rabarber blondies med ganache

Rabarber blondies med ganache

Cook NSweets CakeRecipes From HeavenHealthy DessertsSweet Recipes

Hjemmelavede skumfiduser - Lækre bløde » Nyborgs Room

Her får du den nemmeste opskrift på skønne hjemmelavede skumfiduser - de er bare meget bedre end dem der kan købes i diverse supermarkeder..

Små jordbærtærter

Forleden bagte jeg de skønneste små jordbærtærter. Jeg er simpelthen så begejstret for, at det er muligt at købe smagfulde røde jordbær i oktober måned, når man som jeg ikke helt vil erkende, at det ikke længere er sommer! Mine jordbærtærter består af en sprød mørdejsbund med mazarinfyld, fløjlsblød vaniljecreme og naturligvis en masse friske jordbær. Tærterne smager efter min mening – og dem jeg delte tærterne med – himmelsk. Særligt var der enighed om, at vaniljecremen sad lige i skabet…