Mette Petersen

Mette Petersen

Mette Petersen
Flere idéer fra Mette
Hurtige koldthævede boller og brød uden æltning

Hurtige koldthævede boller og brød uden æltning

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...

Det her må simpelthen være den bedste kage jeg endnu har lavet! Den indeholder alle mine yndlingsingredienser, den smager fantastisk og så er den smuk at se på. Det er en kage der er lidt mere tidskrævende – men tro mig, det er det hele værd! Kagen består af en lækker pistaciemazarin (som i også … Read more...

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Langtidshævede gulerodsboller med græskar-, solsikkekerner og hørfrø

Easy and delicious gluten-free recipe of a vegan Mexican chopped salad with avocado dressing. Perfect lunch salad, packed with dietary fiber and protein.

Easy and delicious gluten-free recipe of a vegan Mexican chopped salad with avocado dressing. Perfect lunch salad, packed with dietary fiber and protein.

The Sophisticated New Tile Trend We Can't Get Enough Of /

The Sophisticated New Tile Trend We Can't Get Enough Of /

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Thai suppe - min yndlings suppe over dem alle. Den bedste jeg nogensinde har lavet. Prøv den, jeg lover den er god

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

Uhm… Boller med sprød skorpe Hvem elsker ikke skønne boller med sprød skorpe? Disse langtidshævede boller med sprød skorpe er utrolig nemme at bage og er fantastiske til morgenbordet. Det allerbedste er faktisk, at dejen ikke skal æltes, men bare røres sammen. Nemmere bliver det ikke. Hvis din ovn kan indstilles til at varme op en …

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

hvis du ikke gider at ælte og gøre ved, og tiden måske er knap, så er en langtidshævet dej altså bare god! ingredienserne skal røres sammen med en ske, sættes på køl, og den efterfølgende dag, så er dejen klar til at lægges på en bageplade :-) og ikke at forglemme - nu starter skoler ....

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.

Verdens nemmeste grydebræd skal ikke æltes. Det skal bare røres sammen, hæve natten over og så bages i en gyde. Og det holder sig frisk længe.