Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

cupcakes med flødebolleskum

cupcakes med flødebolleskum

Jordbærkage med makroner og daim

Jordbærkage med makroner og daim

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Blomkålssalat med feta og saltmandler

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være

Fynsk brunsviger - fugtig og snasket som den skal være — Sesam, Sesam (recipe in Danish)

Fyldet til denne lakseroulade har jeg lavet før som fyld i sandwich, eller bare rullet laksen om “flødeoste-fyldet” og så serveret det med salat som forret. Men at lave en spinatbund og…

Fyldet til denne lakseroulade har jeg lavet før som fyld i sandwich, eller bare rullet laksen om “flødeoste-fyldet” og så serveret det med salat som forret. Men at lave en spinatbund og…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Onsdags kagen blev i dag til denne lækre makronkage. 250 g. Margarine (blødt) 250 g. Sukker 6 stk. Æggeblommer 4 tsk. Mandelessens 350 g. Mel 1 1/2 tsk. Bagepulver 2.5 dl. Mælk Glasur: 6 stk. Æggehvider 500 g. Flormelis 15 stk. Tvebakker knuste Tænd ovnen på 200 grader C.Rør margarine og sukker hvidt og rør…

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Alle elsker hvidløgsbrød, og min version her tager i den grad stikket hjem. Krummen er blød og saftig, og med den mest knasende sprøde underside, man overhovedet kan forestille sig – og så er det desuden smovset ind i heftigt hvidløgssmør – den er altså svær at slå. Allerbedst synes jeg, det er at spise det til frokost, bare sammen med en ordentlig gang grøn salat, men det fine ved hvidløgsbrød er selvfølgelig, at man kan servere det til alt muligt – chili, pasta, suppe eller som en ...

Billede 043

Billede 043

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Hvid chokolade-cheesecake med rabarber og lime. Foto: Maja Ambeck Vase (Recipe in Danish)

Pinterest
Søg