20 Easy After-School Snacks Your Kids Will Go Wild Over

22 Easy After-School Snacks Your Kids Will Go Wild Over

Spinatpandekager med avokado, hytteost og røget laks (3-4 personer) - See more at: http://www.uftitah.dk/2013/09/hjemme-igen.html#sthash.B510XskA.dpuf

Spinatpandekager med avokado, hytteost og røget laks personer) - See more…

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL

SPINAT-ÆGGE-WRAP MED AVOCADO, LAKS, FRISKOST, TOMAT OG SPIDSKÅL (HealthJunkie)

Dejlig cremet kartoffel-porresuppe med bacon og purløg (Recipe in Danish)

Dejlig cremet kartoffel-porresuppe med bacon og purløg (Recipe in Danish)

Her kommer en blomkålspizza opskrift, som jeg laver igen og igen! Er der noget, jeg elsker, så er det blomkålspizza. Det er en hurtig og nem aftensmad

A delicious low carb pizza with cauliflower crust. Topped with Parma ham, blue cheese and slices of apple - plus a lot of mixed fresh herbs.

Fragilite lagkage med nougat og bær - opskrift med marengs - Odense Marcipan My birthday cake <3

Fragilite lagkage med nougat og bær - Læs den lækre opskrift her (Recipe in…

Le, elsk, spis!: Rødkålssalat med (granat)æble, figner og hasselnødder

Le, elsk, spis!: Rødkålssalat med (granat)æble, figner og hasselnødder

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de helt forrygende.

Kartofler i muffinsforme

Sprøde små kartoffelstakke, som tilmed er supernemme at lave og så smager de…

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Fyldt Mørbrad Mørbrad Bacon eller lufttørret skinke Oliven sorte Rød pesto Mozarella ost salt peber Sådan gør du: Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let

Pinterest
Search